Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Schoenen
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Functie 0
Sporten 0
Type loopschoen 0
Schoenpunt 0
Selectie 1
Schoenen

Adidas-schoenen – cult en perfectie met de drie strepen

Adidas-schoenen worden direct herkend. En zodra de drie strepen zijn gezien, is het meteen duidelijk: het gaat hier om een sportief iemand! Met zijn onmiskenbare logo domineert de succesvolle Duitse fabrikant de sportwereld zo doeltreffend, dat de gedenkwaardigheid van de drie strepen de concurrentie wel eens jaloers maakt.

De oorsprong van wat nu een multinational is, is bijna te sprookjesachtig om waar te zijn. Het is moeilijk voor te stellen hoe de broers Rudolf en Adolf (Adi) Dassler in het washok van hun moeder de eerste sportschoenen hebben gecreëerd. Van daaruit was de weg naar het wereldwijde sportimperium heel lang, maar al wel goed gebaand. Adidas is al decennialang actief als Olympisch merk, en van hardlopen tot tennis tot aan allerlei balsporten is er bijna geen soort sportcompetitie, waarvoor het merk geen perfect ontwikkeld schoeisel biedt.

High performance met drie strepen

Adidas-schoenen behoren bij voetbal ook nu nog tot de beste schoenen die er zijn. Adidas Predator, Adizero of Adidas Predito, enkele van de verschillende modellen voor kinderen, zijn slechts een kleine greep uit het aanbod van geavanceerde voetbalschoenen voor op grasvelden en in zalen.

Met de Adidas-sportschoenen uit de Performance-reeks kan vrijwel iedere professionele atleet, hobby-atleet en sportieveling de perfecte schoenen dragen. Alleen hardloopschoenen bieden zo'n enorme toepasbaarheid. Voor mannen, vrouwen, kinderen en jongeren zijn er perfecte Adidas-schoenen om te joggen, trailrunnen of voor de volgende marathon. Of de weg nou over asfalt, paden in een park of door de wildernis is, met de hardloopschoenen van Adidas Performance kan ieder zijn eigen weg gaan.

Tennisschoenen, basketbalschoenen, outdoorschoenen of trainingsschoenen – Adidas is de juiste keus voor iedere sporter. Sportmode, Adidas-trainingspakken en accessoires van tanktop tot hardloopbroek tot aan sporttas completeren met hun overweldigende verscheidenheid aan keuze het toonaangevende aanbod van Adidas-schoenen om in te sporten en te trainen. Het is dan ook geen toeval dat het onvergetelijke logo van de drie strepen niet alleen aanwezig is bij de Olympische Spelen, maar ook bij praktisch ieder ander sportevenement.

Adidas bij Galeria Inno – van sneakers tot aan Adilette-slippers

Al sinds lange tijd zijn de lichte, comfortabele cultschoenen ook buiten de sport modieus om te dragen. Wat in beginsel speciaal ontworpen werd voor de sport, is al sinds de jaren zestig ook een essentieel onderdeel van de streetwear en lifestyle geworden. Terwijl de nieuwste modellen Adidas-schoenen in de eerste plaats voornamelijk gebruikt worden als perfect ontwikkelde sportuitrusting, zijn de Adidas Originals boven alles begeerde cultobjecten.

Modellen met een cultstatus zoals de ZX Flux, Exaball, de Adidas Original voetbalschoen Samba of de al even beroemde Adidas Superstar hebben als mode-accessoire in de stedelijke mode en muziekscene een fascinerende carrière gemaakt en staan symbool voor de kracht en de energie van de jeugd, die consequent zijn eigen weg gaat.

Welke Adidas-schoen zoekt u? High-performance voetbalschoenen of hippe sneakers die klaar zijn om de straat mee op te gaan? Perfect ontwikkelde sportschoenen om mee te trainen, joggen en trailrunnen of misschien de iconische Adilette? Bij Galeria Inno vindt u de juiste Adidas-schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen. Bestel uw nieuwe Adidas-schoenen voordelig in onze online winkel!