Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Alessandro (67)
Categorie Alessandro
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Inhoud 0
Selectie 1
Alessandro

Alessandro International: nageldesign zoals bij professionals

Waarom de naam Alessandro een synoniem is van professionele nagelverzorging, wat er achter de term Striplac verscholen gaat en hoe ook uw nagels nog mooier worden: Galeria Inno presenteert de trendsetter op het gebied van handen- en voetencosmetica. Kom nu meer te weten en laat u inspireren door de nieuwste innovaties!

Alessandro International biedt een professionele manicure voor iedereen

De internationaal actieve onderneming Alessandro biedt voor elke behoefte en elke nagelverzorging het juiste merk:

  • Verjongingskuur voor uw handen: Alessandro hand!SPA, de evolutionaire verdere ontwikkeling van de handverzorgingsreeks Hands!Up. Voor verzorgde, mooie handen, waarvan niemand de ware leeftijd kan raden.
  • Beauty voor de vingernagels: Alessandro Professional Manicure, de professionele nagelverzorgingsreeks met alles wat u nodig heeft om nagels te reinigen, te verzorgen en te doen glanzen.
  • Wellness voor de vingernagels: Alessandro NailSPA, de heilzame nagelverzorgingsreeksmet innovatieve producten die zelfs zachte, broze of versplinterde nagels kunnen versterken en beschermen.
  • Pedicure met verwennerij-effect: Alessandro pedix FEET, de alomvattende verzorgingsreeks voor de voeten, de kuiten en de benen.

Maar het hoogtepunt is de wereldberoemde Striplac-reeks van Alessandro

Wie op zoek is naar de ultieme, in elk opzicht perfecte nagellak, moet zeker de innovatieve Alessandro Striplac-sets leren kennen. Want Striplac-nagellak verschilt in vele opzichten van conventionele nagellakken:

  1. Alessandro Striplac-nagellak houdt veel langer: aangezien Striplac-nagellakken uit een elastische kunststof bestaan, is een splintervaste nagellak gegarandeerd.
  2. Alessandro Striplac kan gemakkelijk worden verwijderd: de Striplac-nagellak kan gemakkelijk van de nagel worden afgetrokken, als u bijvoorbeeld van kleur wilt veranderen. Toch gaat het bij Striplac niet om gelijmde films, maar om een echte nagellak die net als andere nagellakken met een penseeltje wordt aangebracht.
  3. Alessandro Striplac biedt een fantastische keuze aan kleuren: van ingetogen tinten zoals Heavens Nude, Shimmer Shell en Nude Elegance, over klassieke nagellakkleuren zoals Classic Red, First Kiss en Girly Flush, tot opvallende tinten zoals Silky Mauve, Crazy Lazy en Dark Violet.

Om u te helpen aan de slag te gaan met de nieuwe vorm van nageldesigns, biedt Galeria Inno u de Alessandro Striplac-starterset aan tegen onweerstaanbare prijzen. De meerdelige set bevat alles wat u nodig heeft om te beginnen: van de ledlamp en de Peel-Off UV/LED-nagellak en Peel-Off UV/LED-onderlak en bovenlak, tot reinigingspads, hoefstaafjes en nagelvijlen. Geniet van uw persoonlijke nageldesign!