Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Alfi
 • Merken
 • Alfi
  • Afwasborstels
  • Filter
  • Flessen
  • Isoleerkannen
  • Thermobekers
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Materiaal 0
Gewicht 0
Selectie 1
Alfi

Alfi-thermoskannen: zo sympathiek als koffie en cake

Als u van hete koffie houdt, neem dan zeker eens een kijkje naar de prachtige thermoskannen van Alfi! Ontdek meer over de innerlijke waarden van de hoogwaardige thermoskannen met het prachtige uiterlijk! U kunt Alfi-producten online bij Galeria Inno bestellen.

Beeld u in hoe het gezin eindelijk in de tuin aan de koffietafel verzameld is. En dan is de koffie koud! Alfi-thermoskannen zorgen er al meer dan 100 jaar voor dat zoiets niet gebeurt. Zowel koffie als thee moet stomen en heerlijk ruiken als het in uw kopje wordt gegoten. Als marktleider voor premium thermosbekers- en kannen zorgt Alfi daar niet alleen betrouwbaar voor, maar ook met veel stijl.

Alfi is een topaanbeveling voor mooie thermoskannen

De kwaliteit die het verschil maakt, begint al bij het feit dat Alfi bijna geen plastic gebruikt. De kannen worden gemaakt van metaal met onverwoestbare ingebrande laklaag. Ook binnenin is er gekozen voor topkwaliteit met een alfiDur voering van hard glas of dubbelwandige roestvrijstalen body. Zo houdt de Alfi Gusto uw dranken probleemloos 12 uur warm en tot wel 24 uur koud.

De hoogwaardige thermoskannen en -bekers van Alfi mogen, op enkele uitzonderingen na, niet in de vaatwasser. Opdat het afwassen ervan toch aangenaam blijft, kunt u de handige kannenreiniger met smalle borstelkop en lange steel ineens ook bestellen.

Neem ook eens een kijkje bij de kwalitatief bewerkte voedseldozen en de prachtige drinkflessen voor volwassenen en kinderen! De Alfi-drinkflessen zijn gemaakt van slagvast roestvrij staal, ze mogen in de vaatwasser, ze zijn fruitzuurbestendig en vanbinnen onbekleed.

Als u op zoek bent naar echt mooie kannen, dan is Alfi een topaanrader! Bestel bij Galeria Inno online tegen voordelige prijzen!