Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Andersen
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Selectie 1
Andersen

Andersen Shopper - "Made in Germany" - kwaliteit van de marktleider

Al meer dan een halve eeuw staat de naam Andersen voor een comfortabele winkelhulp op praktische wieltjes. Het Duitse bedrijf werd in 1958 in het Noord-Duitse Satrup opgericht door de heer en mevrouw Andersen en heeft met zijn rollende winkeltassen ver buiten de Duitse grenzen naam gemaakt en nu al meer dan 10 miljoen exemplaren succesvol verkocht. Van hoogwaardige materialen, over de ontwikkeling en het ontwerp, tot de productie: Andersen Shoppers zijn 100% vervaardigd in Duitsland en zijn bij Galeria Inno verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, maten en prijsklassen.

Extralichte Andersen-shoppers met een stevig aluminium frame, bijzonder comfortabel modellen met geïntegreerde stoel of vriesvak, lichte winkelhulpen met kogellagerwieltjes met laag profiel of supercoole begeleiders uit gebruikte vrachtwagendekzeilen, canvas & co: vertrouw op de uitstekende merkkwaliteit van de marktleider, die in zijn succesverhaal van een klein bedrijfje van twee mensen in de paardenstallen van de vader evolueerde naar een internationale shopperspecialist die zelfs in het buitenland heel succesvol vertegenwoordigd is!

Andersen-shopper - de "Hacking Porsche" voor slimme winkelfans

Als u ook uzelf wilt verwennen met een ultieme boodschappentrolley , maak dan bij Galeria Inno kennis met de nieuwste Andersen Shoppercollecties. Bijvoorbeeld, de voordelige Andersen Scala-shoppers, die zowel in de standaarduitvoering als in de uitvoering met hoogwaardig aluminium verkrijgbaar zijn. Wie iets hogere eisen stelt aan zijn nieuwe metgezel, moet eens kijken naar de Andersen Shopperreeksen Comfort, Royal Plus en Royal aluminium, die kunnen worden besteld met een 3-spaakswiel, metalen spaakwiel of kogellagerwiel. En wie geen zin heeft om zijn aankopen de trap omhoog te dragen, doet er goed aan een trappenklimmer van Andersen Shopper te bestellen, die er nu zelfs ook is in een luxueuze Royal Aluminium Shopper-uitvoering.

Selecteer nu gemakkelijk met de muis uw gewenste Andersen Shopper en laat uw nieuwe draagzak aan huis leveren zonder stress van het winkelen. Zo begint het winkelplezier al bij de bestelling!