Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie asics
Filter 1
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Bovenmateriaal 0
Sporten 1
Type sluiting 0
Selectie 1
asics

Asics: Hét loopmerk

Asics uit Japan is de specialist op het gebied van lopen, die met zijn vooruitstrevende GEL-dempingtechnologie nog steeds razend populair is. Ontdek de geavanceerde en prestatiegerichte loopschoenen zoals de Gel-Kayano! Bestel eenvoudig uw running-uitrusting en sportkleding online bij Galeria Inno!

Het Japanse merk Asics behoort tot een van de grote merken binnen de sportschoenenindustrie. Vooral in het loopsegment is het een gevestigde naam. De ‘Tigerstrepen’ trekken sinds de jaren ’60 al aandacht door hun goede prestaties op alle afstanden, van sprint tot aan marathon.

Groot succes beleefde Asics binnen de basketbal en volleybal. Met de Asics Gel-Kayano loopschoen verzekerde het Japanse merk zich van de eerste positie en liep het wereldwijd op elk gebied loopschoen aan kop. Het unieke GEL-dempingssysteem is de standaard geworden waaraan professionele loopschoenen vandaag de dag gemeten worden.

Naast loopschoenen en sportschoenen biedt Asics ook een breed assortiment aan sportkleding en overige loopuitrusting aan. De kritische hardloper is bij Asics aan het goede adres. Binnen de geavanceerde hardloopkleding springen de loopbroeken en overige sportbroeken erboven uit. Ook beschikt de collectie over lucht doorlaatbare hardloopshirts, gemaakt van vochtregulerende vezels, voor zowel dames als heren.

Een gezonde geest – een gezond lichaam

Sound mind, sound body: de slogan van Asics is gebaseerd op het citaat van Juvenalis. Het drukt de instelling van de sportfabrikant perfect uit, die juist de onopvallende prestaties meer centraal wil laten staan. Sport is een houding, een manier van leven, waarin we telkens weer de keuze maken onszelf te overtreffen. Met de nieuwste technologieën zorgen de Asics sport- en loopschoenen ervoor, dat deze individuele weg de spieren en gewrichten zo veel mogelijk ontziet.

Hoofdbestanddeel is het Impact Guidance-System. Door het geavanceerde Asics dempingssysteem worden schokken opgevangen en weer afgevoerd. De gewrichten en rug worden zo constant tegen de grootste belastingspieken beschermd. Pronatie-ondersteuning, veerkrachtige EVA-zolen en innovatieve buitenzooldesigns maken de Asics loopschoen helemaal af.

Ontdek vrijheid en plezier tijdens het bewegen!

Asics legt niet alleen de nadruk op technologische ondersteuning tijdens het lopen. Een balans tussen lichaam en geest is essentieel voor goede prestaties. Hierbij hoort ook het vinden van een persoonlijke loopstijl en het aanwennen van een optimale afzet en afwikkeling, waardoor tijdens het bewegen ook de kleine spiergroepen actief worden en soepel in de beweging worden geïntegreerd. Voor veel sporters dient het hardlopen op blote voeten als inspiratie. Hierdoor blijft het lichaam zelf meer in controle over de beweging, in plaats van het te veel aan technische ondersteuning over te laten.

De Asics 33-serie, ontworpen om 33 voetgewrichten actief met elkaar samen te laten werken, ondersteunt deze minimalistische manier van lopen en geeft een natuurlijk loopgevoel. Andere modellen zoals de Asics Nimbus, Gel-Kayano, Fuji, Rocket, Pulse, GT of Cumulus staan aan de top op het gebied van innovatieve loopschoenen waarbij de meest up-to-date technologieën worden gebruikt.

Bestelt u thuis eenvoudig en goedkoop in de Asics-shop van Galeria Inno! Hier vindt u de perfecte loopuitrusting die u helpt intensief, gezond en gemotiveerd te trainen!