Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Baby Annabell (6)
Categorie Baby Annabell
 • Merken
 • Baby Annabell
  • Babypoppen
  • Knuffeldieren
  • Poppenaccessoires
  • Poppenkleertjes
  • Poppenmeubeltjes
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsaanbeveling 0
Selectie 1
Baby Annabell

Baby Annabell - de perfecte babypop voor poppenmoeders vanaf 2 jaar

Wat Baby Annabell allemaal kan en waarom de bedrieglijk echte babypoppen de ogen van alle meisjes doen stralen: Galeria Inno geeft nuttige tips voor pedagogisch waardevol speelplezier en biedt hoogwaardig speelgoed van Zapf Creation dat u stressvrij kunt bestellen. Koop nu online!

Net als een echte baby kan de Baby Annabell-pop van 46 cm lang huilen met echt tranen, vrolijk tegen zichzelf brabbelen, zuigen op fopspenen, reageren op aanrakingen, uit de fles drinken, boertjes laten, haar ogen sluiten, gelukkig gaan slapen en nog veel meer. Dat doet het hart van elk meisje sneller slaan, zorgt voor een nauwe emotionele band tussen poppenmoeder en poppenkind en bevordert tegelijkertijd de sociale vaardigheden van uw kind.

Daarnaast zijn er voor Baby Annabell ook zeer veel accessoires, zodat de poppenmoeder gegarandeerd nooit zonder ideeën zit over wat ze met haar geliefde kleine schat kan doen. Van schattige babymode zoals bodysuits, mutsen, etc. en essentiële accessoires voor de babyverzorging zoals een bad en een potje, tot een interactieve wieg met nachtlampje en slaapliedje, waarin Baby Annabell in korte tijd in slaap kan worden geschommeld: bij Galeria Inno vindt u niet alleen de laatste nieuwe Zapf Creation- poppen, maar ook de bijbehorende babyuitrusting tegen gezinsvriendelijke prijzen.

En voor de kleintjes: "My First Baby Annabell" van Zapf

Als bijzonder voordelige "basisversie" voor kleine kindjes die voor het eerst poppenmoeder worden, raden we de 36 cm lange pop "My First Baby Annabell" aan: met haar handige formaat en extra zachte lichaam nodigt de aanzienlijk kleinere versie niet alleen uit tot knuffelen, maar spreekt ze - net als de multifunctionele 46 cm lange Baby Annabell - tot de empathie en het verantwoordelijkheidsbewustzijn van kleine poppenmoeders. My First Baby Annabell wordt geleverd met een complete startersuitrusting, zoals bodysuits en mutsen en zelfs enkele flesjes. Als alternatief is er de goedkope My First Baby Annabell ook met levensechte functies.

Het maakt niet uit welke pop u kiest van Zapf Creation: met Baby Annabell zal u de ogen van uw geliefde dochter, nicht of kleindochter zeker doen stralen. Maar vergeet niet de bijbehorende accessoires mee te bestellen. Aangezien Baby Annabell in de toekomst een "echt" familielid zal worden en vanaf nu zeker overal zal bij zijn, heeft u natuurlijk ook een kinderzitje voor in de auto nodig. Bij Galeria Inno kunt u ook speciaal meubilair voor baby's, zoals een hoge stoel, een bed, etc. in poppenformaat vinden, zodat het spel nog steeds heel realistisch is. Neem dan ook eens een kijkje bij de schattige babyspulletjes, zoals kleren en outfit-sets. Onmisbare babyartikelen zoals fopspenen en fopspeenkettingen mogen uiteraard in geen enkele uitrusting ontbreken. Dus gun uw kleine schat het grote genoegen - en kijk er maar naar uit om uw kind bezig te zien als trotse, liefhebbende moeder! Ook Baby Born wordt graag als leerling aangenomen!