Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie BABY born
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
BABY born

Baby Born - de "net echte" baby voor gelukkige poppenmoeders

Datgene waarmee alle kinderen het liefst spelen, zijn uiteraard andere kinderen. Er gaat niets boven echt goede speelkameraadjes. Misschien zijn daarom poppen als speelkameraadjes één van de favoriete speeltjes van kinderen, aangezien ze met een beetje fantasie van het kind een levende vriend kunnen worden. Bijzonder dicht in de buurt van echte speelkameraadjes, komen de poppen van Baby Born. U kunt de levensechte babypoppen in de online winkel van Galeria Inno tegen voordelige prijzen bestellen.

Kinderen beleven eindeloos plezier aan rollenspelletjes. En het is natuurlijk bijzonder spannend om zelf de rol van de ouders te spelen. Het doet kinderen veel plezier om, als mama of papa, zoals ze van hun ouders leren in de dagdagelijkse omgang, te zorgen voor een echt klein kindje.

Fantasie brengt kinderspeelgoed tot leven

Zoals bij elk goed speelgoed komt een speelgoedpop pas door de verbeelding van kinderen tot leven. Zo kan zelfs een opgevuld stuk stof, dat van ver op een gezichtje lijkt, een onmisbaar kameraadje worden waarvan uw kind echt onvoorstelbaar veel zal gaan houden.

Aan de andere kant neemt de fascinatie van kinderen vaak toe als het speelgoed meer en meer lijkt op het echte model. Het speelgoedhuis Zapf heeft sinds haar oprichting in de jaren dertig al zeer veel ervaring verzameld over poppen en kinderen die met poppen spelen. En zo is het idee ontstaan van een babypop die niet alleen aan de buitenkant heel dicht in de buurt komt van de echte versie, maar ook waarmee het gedrag van een pasgeboren baby spelenderwijs en zeer authentiek wordt nagebootst.

Met Baby Born is er een babypop ontstaan waarbij je niet alleen "alsof" kan doen, maar echt moet meespelen. De pop opent en sluit niet alleen de ogen, maar heeft ook beweeglijke armen en benen. De poppen kunnen ook met pap of met een flesje gevoederd worden. Kleine moeders en vaders kunnen Baby Born een echt speelgoed-badje geven. En natuurlijk is er ook het verversen van de luiers. Zo is het unieke speelgoed van Zapf voor veel kinderen die graag met poppen spelen, een droom die werkelijkheid wordt. Een pop net als een echte baby!

Baby Born met vele levensechte accessoires bij Galeria Inno

Maar wat is nu een pop, als u die niet kan aankleden en grondig verzorgen en koesteren? Natuurlijk zijn er voor Baby Born ook tal van accessoires. Zo wordt het voeden en verzorgen vast en zeker nooit saai.

Er bestaat een gedetailleerde garderobe met vele leuke Baby Born-kledingstukjes. Flessen, fopspenen, luiers en een echt klein toilet zorgen voor een geweldige setting voor een realistisch spel. Met een fietszitje en een poppenwagen zijn de kinderen met hun schatje goed onderweg. En Baby Born te paard kan op een kleine pony heel spannende avonturen beleven.

Geef uw kinderen met dit bijzondere speelgoed een heel speciaal geschenk onder de kerstboom of op de verjaardagstafel! U vindt Baby Born en vele leuke accessoires voor de unieke levensechte babypoppen natuurlijk online bij Galeria Inno!