Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Balenciaga (1)
Categorie Balenciaga
Filter
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
Balenciaga

Balenciaga: Eau de Parfum uit de magische tuin

De naam Balenciaga wordt door kenners van de Haute Couture op dezelfde manier aanbeden, als dat de naam onder liefhebbers van premium parfums verlangens wakker maakt. Laat u meenemen in de magische tuin van een grote meester en bestel online bij Galeria Inno magische parfums!

De naam Balenciaga ademt de geur van een betoverde tuin uit, spreekt boekdelen van gepassioneerde toewijding en verslaving aan perfectie. De parfums uit het huis met rijke geschiedenis dragen nog steeds de erfenis van Cristobal Balenciaga verder. En tot op heden variëren ze van de uitdagende schaarsheid van het Baskenland tot de weelderige overvloed van de Grande Dame van Parijs.

Zo adembenemend als de Balenciaga-mode, die Coco Chanel noemde als de enige echte couturier, ervaren wij deze geurcreaties. In deze parfums worden passie en een niet aflatend streven naar perfectie prachtig gecombineerd. Een bloemenhart klopt in de geuren van dit Eau de Parfum, dat niet voor niets de naam van de grootse man uit de Parijse scène draagt. Dit hart wordt het hof gemaakt door magische noten die de ogen in een geheimzinnige tuin openen.

Deze geuren hebben de kunst van het verleiden onder de knie

De magie van de botanische tuin stroomt uit de Balenciaga Florabotanica-geur weer in een prachtige rijkdom. Onweerstaanbaar is de mysterieuze aantrekkingskracht van de geheime bloemen die alleen hier in deze magische wereld kunnen bloeien. Een echte klassieker van grote duurzaamheid, die de reputatie van de Balcenciaga parfums indrukwekkend bevestigt.

De koningin van de magische tuin is de roos. Balenciaga Rosabotanica wijdt de roos een sensuele geur toe als gedenkteken. Uit een elegante frisheid ontwikkelt de roos een vurig temperament, zoals het een koningin waardig is: en de roos vindt haar hoogtepunt in een vuurwerk dat alles in haar ban trekt.

Balenciaga-geuren domineren de kunst van het verleiden en gaan daarbij op zoek naar een perfectie, zoals de perfectie die de grote meester ook altijd heeft nagestreefd. Boven alles is er de signatur-geur Paris, fantastisch geïnterpreteerd als Balenciaga Paris L'Essence. Alleen al de iconische violetnoten van deze fascinerende Eau de Parfums maken van de Balenciaga-geurcollectie een object van verlangen voor elke parfumkenner. Bestel online bij Galeria Inno de heerlijke parfums en ook douchegel en bodylotion van Balenciaga!