Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
BARBIE

BARBIE - de meest bekende en succesvolle modepop ter wereld!

De legendarische BARBIE-pop behoort tot de absolute must-haves in elke meisjeskamer. Gelukkig biedt Galeria Inno vele leuke aanbiedingen tegen gezinsvriendelijke prijzen. Gun uw kleine prinses het grote plezier van met echte BARBIES te kunnen spelen!

Al veel generaties lang staan Barbie-poppen en Barbie-accessoires bovenaan de verlanglijstjes van meisjes. Om nog specifieker te zijn: al sinds 1959, toen de inmiddels wereldberoemde modepop van het Amerikaanse speelgoedmerk Mattel voor het eerst op de Speelgoedbeurs van New York gepresenteerd werd. Sindsdien heeft BARBIE de hele wereld veroverd en wordt ze statistisch gezien drie keer per seconde verkocht.

Maar wist u dat de blonde Supergirl eigenlijk niet uit Amerika, maar uit Duitsland komt? Oorspronkelijk ging het over een mannequinpop van ongeveer 30 centimeter groot met de naam Lilli, die volgens stripvoorbeelden van een Duitse krant door de firma Hausser geproduceerd werd.

De blonde pop met parmantige paardenstaart werd in een etalage ontdekt – door de Europese reizigster Ruth Handler: zij nam haar ontdekking mee naar Amerika en liet die in haar eigen bedrijf, genaamd Mattel, onder een iets andere vorm nabouwen. En zo werd één van de meest succesvolle speelgoedmerken ter wereld geboren.

Waarom is BARBIE zo succesvol?

BARBIE belichaamt alles wat moderne meisjes intrigeert: ze is slim, vriendelijk, sportief, betrokken, onafhankelijk, geïnteresseerd in mode en gaat altijd met de tijd mee. Geen wonder dat veel meisjes zich met de blonde heldin identificeren en de kleine cultpop najagen.

Het meeste plezier beleef je natuurlijk als je ook kunt spelen met de juiste BARBIE accessoires. Van zeer modieuze BARBIE kleren, huizen, meubilair, kasteel, koets of auto, tot het paard van Barbie: met de juiste accessoires kunnen kinderen scènes uit het echte leven naspelen en natuurlijk ook fantasierijke avonturen uit de sprookjeswereld beleven.

Bestel origineel BARBIE-speelgoed tot 70% voordeliger!

Ongeacht of u op zoek bent naar een klein geschenkje of u de grote verjaardagswens van uw kleine prinsesje wilt vervullen: in de BARBIE-shop van Galeria Inno vindt u naast de best verkochte producten van de huidige collectie ook vele scherp geprijsde aanbiedingen. Daarom is het natuurlijk de moeite waard om regelmatig de speelgoedwinkel te bezoeken, zodat u de beste koopjes met één klik kunt bestellen.

Van BARBIE poppen, kleren, schoenen en accessoires, tot BARBIE als zeemeermin, geheim agent of rockster: profiteer van zorgeloos online winkelen en maak kennis met de laatste nieuwe hoogtepunten van het bedrijf BARBIE.