Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Beck
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Bovenmateriaal 0
Type sluiting 0
Schoenpunt 0
Selectie 1
Beck

Beck: van regenachtig weer tot in de balletles: altijd het juiste schoeisel

Speciale gelegenheden vereisen speciale schoenen. Of uw kinderen nu gezellig thuis hun comfortabele pantoffels willen aantrekken, of ze in de balletles willen schitteren met hun nieuwe gymschoenen, of ze met waterdichte rubberen laarzen willen ravotten door de regen: met de kinderschoenen van Beck zijn uw kinderen voorbereid op alles. Bestel online bij Galeria Inno gymschoenen, pantoffels en rubberen laarzen van Beck!

Lopen uw kinderen thuis graag op hun kousen rond? Dat kan misschien heel comfortabel zijn - voor de kinderen, niet voor u. U moet de vuile sokken weer schoon krijgen, om de paar weken de kapotte sokken vervangen en u moet de kleintjes troosten als ze nog maar eens uitglijden op de gladde vloer of als ze hun teentjes tegen de tafelpoot hebben gestoten. Dan is het toch beter op uw kinderen te laten wennen aan een mooi paar pantoffels van Beck. In de pantoffels worden kindervoetjes goed beschermd, worden de sokken ontzien en ze zijn ook nog eens comfortabel te dragen.

Gymschoenen: bewegingsvrijheid voor de voeten

Nog belangrijker dan bij het rondwandelen in huis is de beweging van uw voeten bij gymnastiek en ballet. De gymschoenen van Beck zijn voorzien van een rubberen anti-slipzool en een schoen gemaakt van comfortabele, ademende stof. Zo kunnen de voeten alle gymnastische bewegingen ongehinderd maken.

Ballet en gymnastiek stimuleren op jonge leeftijd al de mobiliteit en de kracht van uw kinderen. Maak gebruik van de onbedwingbare drang van uw kinderen om te bewegen, want beweging is altijd goed. Als de schoenen dan ook nog alle bewegingen toelaten, zonder de voeten te beperken en op te sluiten, dan staat er niets in de weg van het plezier van uw kinderen.

Regenweer staat gelijk aan weer om in plassen te springen

Zodra de regen buiten de eerste plassen achterlaat, trekken kinderen op magische wijze naar buiten. Met de chique en extrazachte rubberen laarzen van Beck wordt dat droog en proper plezier. De modder is in onze landen de meest voorkomende tijd van het jaar. Zodra de dikke regenwolken tevoorschijn komen, beginnen laarzenproducenten als Beck te bloeien. Dan zie je ze weer in de straten dwalen: kinderen van de kleuterschool die van top tot teen in ondoordringbaar materiaal gekleed zijn. Als de voeten in een paar rubberen laarzen van Beck steken, kan de spetterende pret rustig beginnen.

Waterbestendigheid voor onverschrokken kinderen

Als specialist voor rubberen producten, is Beck bekend geworden doordat het bijzonder aangenaam te dragen en coole rubberen laarzen aanbiedt. Het rubber van de kwalitatieve Beck-laarzen is heel zacht en buigzaam. Het zachte materiaal zorgt voor een goed draaggevoel en maakt het aan- en uittrekken gemakkelijker.

Zolen met sterk ontwikkelde profielen bieden stevige ondersteuning bij elke stap. De strook aan de schachtrand voorkomt dat het opspattend water van bovenaf zijn weg naar de voeten en sokken vindt. Een model met afneembare manchetten biedt speciale waterdichtheid en verlengt het plassenbereik van onverschrokken kinderen weer met een paar centimeter waterdiepte. U vindt Beck-regenlaarzen voor kinderen online tegen voordelige prijzen bij Galeria Inno!