Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Benefit
 • Merken
 • Benefit
  • Beauty-accessoires
  • Make-up
  • Make-upsets
  • Verzorging
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Toepassingsbereik 0
Selectie 1
Benefit

Benefit Cosmetics – doet zijn naam werkelijk alle eer aan

Waarom het merk Benefit San Francisco een heleboel voordelen biedt en welke producten diverse prijzen hebben ontvangen: Galeria Inno presenteert een van de meest succesvolle beautylabels van Amerika en biedt u Benefit-cosmeticaproducten, -make-up, -verzorgingsproducten, etc. aan om te bestellen. Koop nu online!

Toegegeven, er zijn veel goedkopere cosmeticaproducten dan de exclusieve luxeproducten van het Amerikaanse cosmeticamerk Benefit. Maar wie er zo stralend mooi als de wereldberoemde Hollywoodsterren wil uitzien, kan niet zonder de verfijnde cosmeticaproducten uit San Francisco.

Van miniwinkel tot wereldwijd bekend merk: als dat geen Benefit is!

De Engelse naam "Benefit" betekent in het Nederlands "voordeel". En daarvan biedt het Amerikaanse bedrijf eigenlijk heel veel: met innovatieve producten, creatieve verpakkingen en leuke namen zorgt Benefit al bij het aanbrengen van de ochtendmake-up voor een goed humeur en dienovereenkomstig toonbare resultaten. Overigens volledig volgens het bedrijfsmotto: "Lachen is de beste make-up!"

De kleine make-upwinkel, die Jean en Jane in 1976 in het Mission District van San Francisco onder de naam "The Face Place" openden, werd al snel de ultieme geheime schoonheidstip. En in 1990 werd het bedrijf omgedoopt tot de huidige merknaam Benefit. De oprichters van het bedrijf waren namelijk zo onder de indruk van Italië, dat het Italiaanse "bene" (= goed) absoluut in de naam moest voorkomen. So far, so good!

Leer de uitstekende Benefit-producten kennen!

Natuurlijk overtuigen de cosmeticaproducten van Benefit niet alleen met een charmante reclame in de stijl van de jaren vijftig, met de grappige ontdeugende naam en de originele verpakking, waardoor elk product een kunstwerk op zich is. Ook de effectiviteit van de exclusieve make-up- en gezichtsverzorgingsproducten is ondertussen geen (schoonheids-)geheim meer. Benefit heeft al vele prestigieuze internationale prijzen gewonnen. Bijvoorbeeld voor:

 • Benefit Mascara They’re real! Bij de Teen Vogue Beauty Awards 2012 werd deze mascara verkozen tot favoriet van de redactie. En dat nadat de mascara in het voorjaar door Vogue.com al tot "hipste mascara van de nieuwe generatie" werd uitgeroepen. Echt!
 • Benefit Benetint wangen- en lippenrouge - Het zijdezachte serum geeft de huid een natuurlijke frisheid en laat een delicate rozengeur op de huid achter. In 2010 werd het verkozen tot "Beste lippen- en wangenkleur" in de Top 25 van de "Elle Beauty Hall of Fame". Bij de "Star Magazine Superstar Beauty Awards 2011" werd het product uitgeroepen tot de beste Highlighter/Multitasker. Als gevolg van het grote succes is het product nu ook als Posietint en Cha Cha Tint verkrijgbaar!

Ontdek nu gemakkelijk online bij Galeria Inno de leukste Benefit-bestsellers!