Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie BIG
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Gewicht 0
Land 0
Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
BIG

BIG - de naam die wereldwijd voor maximaal speelplezier staat

Er bestaat geen twijfel over: een BIG Bobby Car hoort nu eenmaal bij een gelukkige jeugd. Of het nu als hulp bij het wandelen is, of gewoon om lol te hebben: gun uw kleine schat dit grote plezier en maak bij Galeria Inno kennis met de laatste nieuwe innovaties van het wereldberoemde speelgoedmerk uit Duitsland!

De BIG-speelgoedfabriek behoort niet alleen tot de meest succesvolle speelgoedbedrijven in Duitsland, maar is ook één van de meest bekende speelgoedmerken wereldwijd. Want uit dit speelgoedhuis komt de wereldberoemde BIG Bobby Car die al meerdere generaties voor een hoop plezier zorgt. Ontdek wat dit legendarische loopautootje zo uniek maakt!

Waarom is de BIG Bobby Car de populairste loopauto in de wereld?

Sinds de BIG Bobby Car Classic in 1972 voor het eerst werd gepresenteerd op de Internationale Speelgoedbeurs in Nürnberg, heeft de kleine rode auto uit kunststof de wereld veroverd. Geen wonder, want het loopautootje met de beroemde Buffalo is gewoonweg buffelsterk!

Er zijn natuurlijk verschillende speelgoedmerken die hebben geprobeerd om het legendarische loopautootje te kopiëren en voordeliger aan te bieden. Maar zowel kinderen als ouders zijn het erover eens: niets komt in de buurt van het origineel. Tot slot is er veel dat spreekt voor de echte BIG Bobby Car:

  • Bobbycars zijn al voor baby's vanaf 12 maanden geschikt.
  • Het loopautootje is een waardevolle ondersteuning bij het leren lopen.
  • Rijden en spelen met de stevige plastic auto is leuk en motiveert kinderen om gezond te bewegen.
  • Het productassortiment biedt talrijke BIG Bobby Car-accessoires, zodat het gegarandeerd nooit saai wordt.
  • Zo heeft de favoriete knuffelbeer op een BIG Bobby CAR-aanhangwagen bijvoorbeeld genoeg ruimte en kan hij overal mee naartoe genomen worden.
  • Het pedagogisch waardevolle speelgoed maakt kinderen en ouders blij.
  • De naam staat garant voor "Made in Germany"-design & kwaliteit.
  • BIG-speelgoed wordt op veiligheid getest en biedt dankzij de afgeronde hoeken maximale veiligheid.
  • Bij de productie hecht het bedrijf het grootste belang aan een zuinige, energiebesparende milieuvriendelijkheid.
  • Het speelgoed van het Duitse kwaliteitsmerk is zo robuust dat het vele jaren kan meegaan en na gebruik weer kan worden doorgegeven of verkocht.

Bestel voordelig en snel origineel BIG-speelgoed!

Naar aanleiding van het grote succes biedt het BIG-productassortiment nu een gevarieerd aanbod dat alles biedt wat kinderogen kunnen doen stralen, van BIG Bobby Car met fluisterwielen tot loopfietsen.

Bij Galeria Inno vinden kwaliteitsbewuste ouders hoogwaardig BIG-speelgoed tegen gezinsvriendelijke prijzen. Of u nu op zoek bent naar een klein geschenkje of u wilt de grootste verjaardagswens van uw kleine lieveling vervullen: profiteer van zorgeloos online winkelen en bestel online origineel BIG-speelgoed. Tijdbesparend en gemakkelijk!