Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
BIRKENSTOCK (3)
Categorie BIRKENSTOCK
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Schoenpunt 0
Selectie 1
BIRKENSTOCK

In de categorie bekendste damesschoenen: BIRKENSTOCK

De BIRKENSTOCK Jawel, het merk van de comfortabele slippers. Het Duitse merk met als slogan consciously healthy shoes staat al sinds de oprichting in 1774 bekend om het uiterst comfortabele schoenen. Natuurlijk biedt Galeria Inno een fijne selectie van het merk.

BIRKENSTOCK ontwerpt hun schoenen zo, dat als je erin stapt, je er niet meer uit wilt. Comfort boven alles. Met hun verantwoorde voetbed wordt lopen een feest voor je voeten. Dat wil toch iedereen denk je nu! Toch is niet iedereen even enthousiast, want eerlijk is eerlijk: de BIRKENSTOCK stond jarenlang niet bepaald vooraan als het ging om fashionability.

Imago-switch BIRKENSTOCK

Hoe maak je een schoen met de slogan bewust en gezond nu fashionable? Tot een schoen die iedereen wil dragen? Ondanks het wisselende imago tussen de twee kampen: het loopt heerlijk, maakt mij het uit dat het niet perfect staat onder een jurkje, tegenover het kamp dat creatief is geworden met leuke kledingcombinaties.

Als we kijken naar afgelopen Fashion Weeks, is de slipper zelfs tot heel modieus verheven. Leuk juist, zo’n platte makkelijke schoen onder een jurkje. Het kan allemaal!

Straal met BIRKENSTOCK!

Qua eten zeggen we wat de boer niet kent, eet hij niet. In de mode hebben velen een mening en niet alle ladies durven hun eigen weg niet te kiezen. Hoe leuk die weg ook is!

Gelukkig kun je tegenwoordig alles aan wat je wilt, en laten we meningen van anderen net zo hard van ons afglijden. We zijn zelfverzekerd en kiezen voor onze eigen stijl. En voor iedereen die onze schoenen niets vindt: laat ze zelf die BIRKENSTOCK maar proberen. Moet je eens opletten hoe snel hun mening omslaat.

Ja, BIRKENSTOCK heeft de match tussen goed voor de voet en fashionable heel goed begrepen. Dus voor de dames die ‘m al hebben, maar niet buitenshuis willen dragen: doe het gewoon eens. Als jij je comfortabel voelt, straal je dat uit! Voor de ladies die twijfelen: probeer ze eens. Wedden dat je ze niet meer uit wilt.

Nieuwe modellen

Het Duitse schoenenmerk heeft zoveel modellen en kleuren dat er voor iedereen iets bij zit. Heerlijk, zowel voor een stedentrip, of gewoon voor thuis, op de fiets of mee naar het strand.

BIRKENSTOCK bewijst dat een schoen die heerlijk loopt, niet saai hoeft te zijn. Het staat wellicht even anders dan een hak onder je dagelijkse outfit, maar je voeten zijn je dankbaar. Een enkele band, twee bandjes, teenslippers: Galeria Inno biedt een fijne selectie BIRKENSTOCK . De klassieke eenbandige slipper is er nu zelfs in een gezellige print-uitvoering.

Van BIRKENSTOCK gaan we nog veel horen. Het merk is here to stay. Kies nu jouw model!