Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie bodum
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Gewicht 0
Selectie 1
bodum

Bodum: zo ontspannend wordt koffie gemaakt

Kenners zweren bij het French Press-koffiezetapparaat van Bodum. Ontdek de charme van het Scandinavische design en de indrukwekkend eenvoudige bediening van de koffie- en theepotten van Bodum! Dat en nog veel meer vindt u online bij Galeria Inno tegen voordelige prijzen!

Als mensen de naam Bodum horen, leggen al veel mensen direct de link met een bepaalde geur: het fijne aroma van vers gezette koffie. De elegant vormgegeven keukenhulpen met Scandinavisch purisme staan voor een bewust ontspannen levensstijl en een uitstekende kwaliteit. Het beroemdste stuk uit de Kopenhaagse werkplaatsen is de beroemde koffiekandie met zijn innovatieve vorm een geheel nieuwe soort koffiegenot heeft doen ontstaan. Het Deense ontwerphuis mag trots zijn op de uitvinding van de koffiepotten met drukstempelsysteem, alsook op vele andere wondermooie en betoverend eenvoudige ontwerpen die ons gehemelte, onze handen en onze ogen bekoren.

Toen de Deen Peter Bodum in 1944 in Kopenhagen een bedrijf voor de productie van keukengerei oprichtte, streefde hij een ambitieus doel na: hij wilde praktische producten aanbieden die zich onderscheiden van andere producten dankzij hun intelligente functionaliteit en duurzame kwaliteit, die imponeren met een eigentijds design, maar toch voor iedereen betaalbaar zijn. Koffiekannen van het formaat van een Bodum Chambord zorgen ervoor dat de bereiding van koffie kinderspel wordt. Vooral omdat de koffie die zonder papierfilter met warm water gebrouwen wordt een bijzonder eenvoudig en zacht aroma bezit. Ook als theepot is het Bodum-principe een uitstekend alternatief voor ingewikkelde oplossingen met zeef of filter.

Wie het begrip "drukstempelsysteem" trouwens te lastig vindt, kan ook met "French Press" naar de handige koffiepotten verwijzen. In Frankrijk noemen ze deze welgevormde koffiekannen gewoon heel eenvoudig "le Bodum".

Servies en keukenhulpen in Bauhaus-stijl

Bodum was één van de eerste merken die dagelijkse ontwerpen, servies en keukenhulpen volgens het Bauhaus-principe ontwikkelden. De vorm volgt de functie en dat is duidelijk te zien aan klassiekers zoals de filterkoffiepot Bodum Santos. Toch doet de moderne collectie in geen enkel opzicht onder voor de Bodum-klassiekers. Buikige theepotten, elegante dubbelwandige glazen en tassen, betoverend eenvoudige melkopschuimers en de populaire serie Bodum Chambord Show combineren een minimalistisch design met grootse elegantie.

De dubbelwandige Bodum-glazen houden warme dranken langer warm, terwijl de buitenkant koel blijft. Zo kan u bij warme dranken uw vingers niet meer verbranden. Koude drankjes blijven daarentegen langer koel en er vormt zich geen vervelende condensatie op het glasoppervlak. De glazen zijn niet alleen ongelooflijk praktisch, maar ook visueel erg aantrekkelijk. Het lijkt alsof de vloeistof in het glas zweeft. Met de opvallende glascreaties won het merl Bodum zelfs al verschillende internationale design awards. U heeft de keuze uit vele verschillende vormen en uitvoeringen die allemaal stuk voor stuk overtuigen met topkwaliteit en een uniek design.

Ontdek de chique eenvoud en de hoge kwaliteit van het Deense topmerk! Het eenvoudige design van Bodum ademt formeel minimalisme uit en zet effectieve accenten die zich bijzonder aangenaam van de onrust van het dagelijkse leven verwijderen. Moderne koffiezetapparaten, glazen en kookgerei van Bodum vindt u in de online winkel van Galeria Inno.