Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Bottega Veneta (2)
Categorie Bottega Veneta
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Inhoud 0
Selectie 1
Bottega Veneta

Bottega Veneta - passie voor stijl en schoonheid

Prachtige ambachtelijke en authentieke stijl herkent men op het eerste gezicht. Daarom is het voor Bottega Veneta niet nodig om zijn producten met een logo te versieren. Ontdek de parfums van de "Venetiaanse werkplaats" bij Galeria Inno!

Bottega Veneta - de "Venetiaanse werkplaats" - is sinds de jaren zestig beroemd voor zijn lederwaren en voor uitzonderlijk mooie en speciale spullen. Juwelen, parfums en verfijnde accessoires uit de Italiaanse designwerkplaats. Schoonheid en handwerk staan centraal bij alle creaties. In een wereld waar het merk en de naam net zoveel betekenen als de afgewerkte stijl en hoge kunst, blijft het Italiaanse luxemerk consequent bij zijn ingetogen, rustige "no logo"-filosofie en krijgt daarvoor tot op heden verdiende erkenning.

Bottega Veneta-producten leven van de uitstraling van echt vakmanschap. Net als de beroemde lederen tassen met de unieke "intrecciato" die in grote mate hebben bijgedragen tot de bekendheid van het merk. Dat is niet "vintage": het is gepassioneerd handwerk op het hoogste niveau. Bottega Veneta is een geweldig voorbeeld van de passie waarmee Italiaanse designkunst een eerbetoon brengt aan stijl en schoonheid. Een label dat u absoluut moet leren kennen.

Geurcreaties van Venetiaanse sensualiteit

Ook in de verfijnde parfumreeks is deze mindset onmiddellijk herkenbaar. Tevergeefs zoekt het oog naar eyecatchers en een opvallende presentatie. De vorm van de fles is op vlak van eenvoud en authenticiteit een absoluut unicum. Een eenvoudig logo met de naam van het parfum en het opschrift Bottega Veneta weerspiegelen wat een bekende slogan zegt: When your own initials are enough.

Ontdek bij Galeria Inno de parfum- en verzorgingslijnen van dit buitengewone label, dat niet alleen visueel eerlijk en verfrissend duidelijke accenten zet. De hoge kunst van het weglaten, waarbij een product zijn essentie behoudt en er niets overbodigs bijkomt, beheerst men bij Bottega Veneta op een meesterlijke manier.

  • Bottega Veneta Eau de Parfum betovert met Venetiaanse sensualiteit en de ruige schoonheid van de Noord-Italiaanse landschappen. Een creatie waarin de traditionele kunst van de meesters van de Venetiaanse werkplaatsen grandioos verder gedragen wordt.
  • Bottega Veneta Pour Homme is een inspirerende ontmoeting. De herengeur werkt discreet fascinerend met de vluchtende lichtheid van de zeldzame materialen en karaktervolle hout- en ledernoten.

Ontdek de Bottega Veneta-parfums voor dames en heren. Douchegel en bodylotion uit de Venetiaanse werkplaats betoveren alleen al met hun uiterlijk. Bestel Bottega Veneta voordelig online, hier bij Galeria Inno!