Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie BRIO
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsaanbeveling 0
Selectie 1
BRIO

Brio: waar magnetische locomotieven over houten rails ratelen, is de wereld in orde

Als een merknaam synoniem wordt voor zijn eigen producten, dan is het al ver gekomen. Zo verging het de grote Zweedse speelgoedfabrikant met de Brio-spoorbaan. Ontdek wat de houten spoorbaan van Brio zo onweerstaanbaar maakt! U kunt deze spoorbaan en nog veel meer online bij Galeria Inno bestellen.

Het zeer sympathieke speelgoedmerk is afkomstig uit het Zweedse Osby. Brio heeft iets bijzonders waardoor niet alleen vrienden van het hoogwaardige houten speelgoed enthousiast worden bij het horen van de merknaam. Talloze kinderen uit vele generaties krijgen bij het denken aan de Brio-spoorbaan een warm gevoel in de buik. Dat gevoel komt er wanneer u urenlang gefascineerd en gelukkig op de vloer van de woonkamer wagons aan- en afkoppelt, rails verlegt en locomotieven voortduwt. Wanneer de magnetische treinen over de houten rails ratelen, is de wereld in orde.

Brio heeft echter de houten spoorbaan niet uitgevonden. Toch zijn de Zweden met hun unieke stijl en de grote waarde van hun sympathieke producten al generaties lang de onbetwiste nummer één. Dat merken de klanten al aan het feit dat concurrenten hun producten voorzien van de markering "past ook op Brio".

De beste dingen zijn geniaal eenvoudig

Het belangrijkste product van het traditionele merk kan niet eenvoudiger zijn. Een blok hout, vier houten wielen op kleine pennen, met vooraan en achteraan een magneet en rails die in puzzelstijl met elkaar kunnen worden verbonden. Dat men er zo leuk en gevarieerd mee kan spelen, is enkel verrassend voor wie zelf al lang geen kind meer is.

De Brio-spoorbaan is op vlak van stijl erg ontwikkeld. Op plaatsen waar het zinvol is, worden ook elementen van hoogwaardig kunststof gebruikt. En een belangrijk speelelement zijn de vele gebouwen en machines die de wereld rond de houten rails tot leven brengen. Daar wordt geladen en ontgonnen, daar wachten passagiers op het perron en de brug wordt omhoog geheven wanneer er een containerschip uit de haven vaart.

Toch blijft het belangrijkste nog steeds het zachte geluid dat te horen is wanneer de magnetisch aan elkaar gekoppelde wagons over de gebogen sporen ratelen. Dit systeem is zo intuïtief en gemakkelijk dat peuters en kleuters hier vaak de machinist spelen, voordat ze zelfs het woord "locomotief" kunnen zeggen.

Deze trein rijdt met of zonder elektriciteit

In tijden waarin bijna elk object dat we vastpakken door batterijen aangedreven wordt, is de houten spoorbaan, die door de hand geduwd wordt, een mooie en originele schat. Hier en daar gebruikt ook Brio een klein deeltje van de moderne technologie. En zo kan de trein, net als bij elektrische locomotieven, zelf over de rails puffen. Een schakelaar voor vooruit, achteruit en stop is het enige dat het geheim van de trein onthult. Maar zelfs met deze prachtige locomotieven kan nog steeds heel leuk gespeeld worden als de batterij leeg is.

En daarom is het dus niet verwonderlijk dat, zelfs in de tijd van de smartphones, kinderen aandachtig houten magnetische wagons aan elkaar koppelen. Zachte geluiden, eenvoudige, sympathieke speellandschappen en intens, vrolijk speelplezier waren altijd al kenmerkend voor Brio. En er is geen reden om daar iets aan te veranderen.

De oude Brio-kwaliteitsvereiste

Meer dan eens is Brio, onder leiding van de opvolgers van de broers Ivarsson die Brio hebben opgericht, al bekroond met de felbegeerde "Speel goed"-aanbeveling. Hoogwaardig materiaal en liefdevolle, vrolijke ontwerpen kenmerken niet alleen de Brio-spoorbaan, maar ook het andere grote assortiment van de specialisten in houten speelgoed.

Alles staat in het teken van veeleisend, waardevol kinderspeelgoed. Alle vormen zien er niet alleen leuk uit, maar voelen ook heel leuk aan om vast te houden. De rijke kleuren met een vleugje Noordse ernst doen u al op het eerste gezicht aan Brio denken.

Bestel de Brio-spoorbaan als compacte starterset of direct als grote, spannende themaset! Geef schakelaars, rechte rails en bochten cadeau voor nog leukere spoorbaanen die van de slaapkamer tot in de keuken gaan! En maak het liefdevolle speelplezier mee dat zelfs al in het houten Brio-speelgoed voor de allerkleinsten zit! Koop Brio online bij Galeria Inno!