Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Brunotti
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Functie 0
Kenmerken 0
Kraagvorm 0
Aanduiding Mouwlengte 0
Selectie 1
Brunotti

Brunotti watersport

Inmiddels is het verhaal over de 23-jarige Italiaanse Claudio Brunotti cult geworden. Brunotti was een fervent windsurfer en dook regelmatig in de Nederlandse badplaats Scheveningen op, destijds het mekka van de windsurfers. Hij maakte zijn eigen Brunotti surfplanken met Italiaanse touch en ontwikkelde zich al snel tot ontwerper van badmode en functionele, stevige kleding voor snowboarders. Zijn geheime recept voor de surfplankenbouw gaf hij door aan Jinne Sietsma, een echte Scheveningse surfer. Inmiddels breidde de Brunotti Sportswear collectie zich gestaag uit. Hierbij stonden de hoge technische eisen die aan kleding voor surfers en boarders worden gesteld centraal. Een voorbeeld hiervan is de RDP-collectie. RDP is de afkorting voor "River Developed Product". Met de NMTC-collectie voerde hij kleding in die bij steeds wisselende weersomstandigheden stand houden. Niets voor niets betekent die afkorting "No Matter the Conditions".

Brunotti moderne lifestyle

In de wereld van snowboarden, windsurfen, surfen, golfsurfen of suppen voelt het Italiaanse modelabel zich thuis als een vis in het water. Niet voor niets is het merk op het gebied van waterwear een begrip. In de loop der jaren is Brunotti uitgegroeid tot een allround label met een volledige, moderne kledinglijn. Sportief en casual, dat zijn de passende termen om de producten te karakteriseren. Van stijlvolle sneakers, dikke jassen voor de wintersport, coole boxershorts met een elastieken logoband tot bonte T-shirts en poloshirts met het bekende logo erop. Weet u wat het Brunotti logo betekent? De symmetrische naaldbomen en palmen zijn een teken voor een levensgevoe: de palmen symboliseren de zomer, de golven en het zand, terwijl de naaldbomen staan voor de natuur en vrijheid.

Brunotti, meer dan kleding

Zoals het een volwassen modelabel betaamt, produceert ook Brunotti accessoires om de Brunotti outfit stijlvol af te ronden. Voor hem en haar bestaat de collectie met accessoires uit coole zonnebrillen, moderne caps en rugzakken met verschillende prints. Voor wie veel reist, zijn de kleine, handzame etuis van Brunotti bijzonder praktisch. Bovendien is Brunotti in ieder seizoen present met zowel een fraaie collectie zomerse bermuda’s als winterse skibroeken. De complete Brunotti collectie bestaat uit grote lijnen zoals Brunotti Footwear, Bags en Eyewear & Underwear. Daarnaast is er de SPORT lijn voor de sportieve mens, NMTC (No Matter The Conditions) voor fashionista's, JUNIOR voor de kleintjes en CLASSIC met alle Brunotti Basics.