Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie BUFF
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Functie 0
Materiaalsamenstelling 0
Sporten 0
Selectie 1
BUFF

BUFF Headwear - multifunctioneel, sportief en super trendy

Hoewel de multifunctionele doeken van BUFF oorspronkelijk ontworpen werden voor hardlopers, fietsers en motorrijders om ze in de eerste plaats tegen de kou te beschermen, hoort een multifunctionele doek van BUFF nu tot de verplichte basisuitrusting van alle, maar dan ook absoluut alle mensen.

Ten slotte zijn de innovatieve ronde sjaals uiterst veelzijdig en kunnen ze individueel gebruikt worden en bieden ze niet alleen een praktische functionaliteit, maar ook een cool design. Zo kan een ronde sjaal van BUFF gedragen worden als een halsdoek, sjaal, armband, hoofdband, haarband, bivakmuts, gezichtsmasker of ook als sjaal in piratenstijl en geeft ze dankzij de kleurrijke look aan elke outfit vrolijke en frisse accenten.

Als modieus accessoire of als ultieme begeleider op verschillende outdoor-avonturen: koop nu ronde sjaals en mutsen van Buff online bij Galeria Inno!

Ronde sjaals: kies nu uw favorieten!

Van de multifunctionele BUFF doek "Original Buffwear" uit ademend, thermogeregulerend materiaal met innovatieve UV-bescherming, tot de extra warme ronde sjaal van BUFF die gevoerd is met een wollige zachte fleece en in vele bonte feel-good ontwerpen besteld kan worden: Galeria Inno presenteert een gevarieerde collectie met voor elk seizoen, elke gelegenheid en elke smaak het perfect passende model.

Maak nu kennis met de nieuwste hoogtepunten uit het huidige assortiment, kies met een paar muisklikken uw eigen persoonlijke favorieten en bestel de legendarische originele stukken tegen ronduit revolutionaire prijzen! Bestel best ineens een hele reeks van de trendy outdoor-accessoires en profiteer zo van geringe verzendingskosten.