Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie bugatti
 • Merken
 • bugatti
  • Accessoires
  • Kleding
  • Kousen
  • Ondergoed/Lingerie
  • Schoenen
Filter 1
Voor wie? 1
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
bugatti

Bugatti: Elegante mode tussen emotie en eenvoud

Ledereen die bij Bugatti aan Italiaanse modeontwerpen denkt, heeft daarbij gelijk en ongelijk. Gelijk, omdat de stijl van het merk duidelijk de elegante Italiaanse traditie bijwerkt. Ongelijk, omdat het merk afkomstig is uit Oost-Westfalen. Ontdek meer over een label dat emotie en eenvoud verbindt: koop mode van Bugatti bij Galeria Inno!

Wie bij het label Bugatti lichte mode met een Italiaanse elegantie verwacht, krijgt precies wat hij zoekt. Veel mensen reageren daarom zeer verbaasd wanneer ze vernemen dat Bugatti afkomstig is uit het Oost-Westfaalse Herford. Toch is deze rustige stad onder mode-experten goed gekend: vooral de hoogwaardige stoffen voor heren kennen hier een verfijnde en lange traditie.

Bugatti behoort niet alleen tussen het Teutoburgerwoud en het Wesergebergte tot de grote namen. Mannen die op zoek zijn naar elegante onze herenkleding, mooie en waardevolle zakelijke mode en fijne lederwaren vinden hier al veertig jaar wat ze zoeken. En ook de collectie van damesschoenen is er één om trots op te zijn.

Herentassen, zakelijke veterschoenen en fijne pumps uit zacht leer

De klankrijke merknaam prijkt op mooie lederen tassen en herenjassen met een verfijnde snit. Één deskundige blik verraadt al dat het daarbij om meer gaat dan de slimme plaatsing van een label. De fijne lijnen van een lange vrijetijdsjack, het sterke karakter van waardevolle leren jassen met hoge kraag en de hoogwaardige afwerking van aktetassen van wildleer: alles wat men eerder in de Alpen zou situeren.

Hetzelfde geldt voor de schoenencollecties. Bij de herenschoenen, domineert de elegante zakelijke schoen met Oxford-veters. Fijne slippers en erg mooie, stijlvolle sneakerinterpretaties vervolledigen het assortiment. Bugatti biedt vrouwen een iets minder uitgebreide, maar even verfijnde collectie aan van pumps en ballerina's die het fijne leder subtiel en effectief in scène zetten.

Verfijnde mode van Bugatti bij Galeria Inno!

De gedreven mode van Bugatti ziet er steeds high-profile, verfijnd en eenvoudig uit. Hier vinden kenners en fashionista's echte, Italiaanse vreugde terug - samen met Noord-Duitse soberheid. Van high-class casual hemden en poloshirts, via de meest populaire five-pocket-denim-bermuda's, tot elegante accessoires: de herencollectie van Bugatti lost bijna alle modieuze wensen in.

Ontdek de verfijnde schoenencollecties voor dames en heren! En bestel herenmode, zakelijke schoenen en stijlvolle zakelijke tassen van Bugatti online bij Galeria Inno!