Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Burlington (62)
Categorie Burlington
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Functie 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
Burlington

Burlington: de elegante stijl met het ruitjespatroon

Burlington is één van de grote namen in de Europese modewereld. Dit merk kan van zichzelf zeggen dat het een tijdloze klassieker heeft gecreëerd. De Argyle-ruit heeft Burlington sokken en -panty's beroemd gemaakt. Bestel voordelig bij Galeria Inno!

Achter Burlington ligt een spannend stuk textielgeschiedenis, dat gaat van Schotland tot North Carolina in de Verenigde Staten en van daaruit naar het rustige Duitse Schopfheim. Hier ontstond de bekende merkkleding die met haar unieke patroon bij iedereen al een waar begrip is. Burlington werd in 1923 in de Verenigde Staten opgericht. Het bedrijf was al van groot belang voor kasten in het oude Europa vanaf midden jaren zeventig: in deze tijd werden voor het eerst sokken met het beroemde ruitjespatroon gemaakt.

De geometrische duidelijkheid van de Burlington-ontwerpen, die tegelijkertijd ook iets traditioneels-archaïsch aan zich hebben, werd niet alleen in de afgelopen eeuw zeer gewaardeerd. Op dit moment is het inmiddels klassieke ruitjespatroon weer erg populair. Of het nu is op sokken, op een trui, panty's of zelfs op de beroemde/beruchte geruite mouwloze shirts – de Burlington Argyle-ruit is een blijvende trend.

Klassieke elegantie en speelse vreugde experimenteren samen

Ontdek een enorme keuze aan klassieke sokken en panty's voor dames en heren. Éénkleurig, in het beroemde dambordontwerp of in een spannende moderne interpretatie – de Burlington-kwaliteit overtuigt met een geweldige uitstraling en een prachtig draagcomfort.

Bestel een grote klassieker uit de Europese modewereld! Toon klassieke elegantie en speelse experimentvreugde. U kunt Burlington sokken, sneakersokken en panty's online bij Galeria Inno tegen voordelige prijzen bestellen!