Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie BVLGARI
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Inhoud 0
Selectie 1
BVLGARI
BVLGARI

BVLGARI – luxe in verleidelijke noten

BVLGARI is één van de meest begeerde producenten van luxe goederen en juwelen wereldwijd. Ontdek de parfumcollecties van een huis dat het concept van luxe mee gedefinieerd heeft.

BVLGARI is luxe. Het Italiaanse huis is een van de grootste merken voor luxe artikelen. Elk van haar stukken getuigt van het erfgoed van de grootse Italiaanse goudsmeedkunst. Het huis werd eind 19e eeuw opgericht door de Griekse goudsmid Sotirio Bulgari. Onder de invloed van de Griekse en Romeinse oudheid en de eigentijdse Art Deco-scholen werden de BVLGARI-juwelen al snel gelinkt aan grootse inspiratie, en fascineerden ze door hun karakteristieke interpretaties in platina, goud en diamant.

Wie vandaag de dag BVLGARI hoort, denkt aan mooie dingen die u niet nodig heeft om te leven en die u daarom juist liefst in uw bezit wil hebben. Prachtige elegantie en de herkenbare BVLGARI-stijl typeren de sieradencollectie net zoals horloges en lederen accessoires.

Passie en lichtheid, levensvreugde en het verlangen naar het buitengewone zijn op een uitstekende manier aanwezig in de BVLGARI-parfumcollecties. In zeer fijne samenstellingen vieren BVLGARI-parfums voor dames en heren de klassieke schoonheid en het verlangen naar stijl en een klassevol leven.

Kostbare damesparfums – juwelen geïnterpreteerd in parfums

De BVLGARI Omnia-parfumreeks is nog niet zoveel jaren op de markt en toch omvat ze een van de meest gewilde damesparfums van het exclusieve label. Omnia Crystalline verleidt met kristalheldere noten die gebaseerd lijken op de lichtreflecties in een zuivere kristal. Topnoten van nashi en bamboe samen met hartnoten van lotus en cassia roepen beelden op van witte bloemen.

Omna Indian Garnet met saffraan en mandarijn weerspiegelt mysterieuze vrouwelijke elegantie. Verleidelijk en verkwikkend komen u de noten van Omnia Coral tegemoet met bergamot en goji-bessen over een lang blijvende zee van muskus en cederhout.

De weelderige damesparfums van het luxe label slagen erin om de spannende schoonheid van BVLGARI-juwelen de ene keer in sensueel spannende noten en de andere keer in delicate verleidelijke noten te interpreteren. Ontdek de exclusieve damesparfums zoals Omnia Crystalline of Omna Indian Garnet in de onlinewinkel van Galeria Inno.

Bestel de verfijnde herenparfums van BVLGARI online tegen voordelige prijzen

De herenparfums van BVLGARI stralen frisheid, karakter en een krachtige eigenheid uit. BVLGARI Aqva pour homme heeft een lenteachtige frisheid en onopvallende aanwezigheid met opvallende noten van de vooraf gerijpte bittere sinaasappel en het mariene karakter van Posidonia.

BVLGARI BVL pour homme heeft een opvallende werking. Een onconventionele aanwezigheid ontvouwt zich in exotische mannelijke kruiden- en tabaknoten over een basis die door sandelhout en cederhout gevormd wordt.

BVLGARI Pour homme soir met zijn ongewone hartnoten van papyrus kan worden omschreven als een jonge klassieker. Een apart parfum dat een sterke persoonlijkheid accentueert.

Ook in de herenreeks uit de exclusieve BVLGARI-parfumcollectie is de ontdekking van douchegel en aftershave zeker de moeite waard. Maak kennis met een merk dat het concept van luxe mee gedefinieerd heeft. Bestel de verfijnde BVLGARI-parfums online bij Galeria Inno!