Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Cacharel
Filter
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Geurrichting 0
Selectie 1
Cacharel

Cacharel-parfums – zo exclusief als de naam doet vermoeden:

Ledereen die op zoek is naar een parfum van onweerstaanbare stijl, zit altijd goed met een verfijnd parfum van Cacharel. Of u nu op zoek bent naar een romantische, sensuele, gepassioneerde of provocerende verfijning: de parfums voor vrouwen van het Franse luxemerk zijn net zo verleidelijk als de Haute Couture. U zult bij Galeria Inno betoverd worden!

Bent u op zoek naar een exclusief vrouwenparfum dat zijn trotse draagster een unieke uitstraling met onweerstaanbare noten geeft? Een vrouwenparfum dat tegelijkertijd sensualiteit en zelfvertrouwen geeft? Een unieke geursamenstelling die de vele facetten van een moderne vrouw recht aan doet en haar individuele persoonlijkheid met een heel speciaal iets aanvult? Kortom: bent u op zoek naar het perfecte parfum voor vrouwen? Dan moet u in de onlineparfumerie van Galeria Inno absoluut kennis maken met de laatste nieuwe geuren van Cacharel!

Meer informatie over het Franse merk Cacharel

Al meer dan een halve eeuw staat de naam Cacharel voor een luxueuze levensstijl met een romantisch karakter. Van de vrouwelijke blouse met bloemmotieven tot de klassieke elegante jurk met extravagante ruches: de prêt-à-portermode van het in 1958 opgerichte designermerk wordt gekenmerkt door prachtige stoffen en geweldige kleuren.

De exclusieve parfums van Cacharel ademen een unieke charme uit die het Franse modehuis wereldberoemd heeft gemaakt. Al sinds 1978, toen de allereerste vrouwenparfums genaamd Anaïs Anaïs op de markt werden gebracht, behoren de geurcreaties van het Parijse luxelabel tot de must-haves van de internationale jetset.

Welke vrouwenparfums van Cacharel bestaan er?

Of als kostbaar geschenk voor de vrouw van uw hart of als verwennerijtje voor uzelf: elk parfum uit de exclusieve Cacherel-collectie neemt u mee naar de wondere wereld van sensualiteit en luxe. Leer enkele populaire Cacharel-parfums kennen die in geen enkele badkamer van veeleisende dames zouden mogen ontbreken:

  • Cacharel Amor Amor: het frisse en fruitige eau de toilette werkt even magisch als liefde op het eerste gezicht. En treft net als de pijl van Cupido recht in ons hart!
  • Cacharel Noa: een vrouwenparfum met hints van witte pioen, kruidige koriander, witte muskus, aromatische koffie & mysterieuze wierook. Teder, vrouwelijk, visionair!

Welke geur u ook kiest: bestel bij Galeria Inno uw favoriete geur met een paar klikken. En liefst ineens samen met de juiste verzorging, zoals bodylotion, deodorant, etc. - dat alles in een voordelige geschenkset!