0 artikel 0,00 €
0 artikelen Verlanglijstje
Calvin Klein (340)
Categorie Calvin Klein
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Maat 0
Design 0
Eigenschappen 0
Materiaalsamenstelling 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge. Gelieve een prijs tussen 5 en 197 €‚- in te geven.

Selectie 1
Calvin Klein

Calvin Klein-mode & -accessoires: een vleugje luxe

Waarom zorgen de initialen CK in de hele wereld voor spannende tintelingen en wat zijn de nieuwste must-haves van dit designermerk uit New York: bij Galeria Inno kunt u tassen, parfums, ondergoed en andere kostbaarheden bestellen. Laat u nu in de winkel van Calvin Klein inspireren!

De Amerikaanse ontwerper Calvin Klein is in de hele wereld bekend om zijn unieke stijl en behoort ongetwijfeld tot de meest succesvolle modeontwerpers van alle tijden. Van exclusieve haute couture tot kostbare accessoires: het beroemde luxe label biedt de perfecte combinatie van stijlvol niveau en onweerstaanbaar sex-appeal, waardoor elke creatie een ware meester van verleiding wordt. Geen wonder dat zelfs de gedrukte initialen CK genoeg zijn om een kledingstuk, een sieraad of een ander accessoire tot het ultieme object van verlangen te maken.

Ontdek de exclusieve Calvin Klein-parfumklassiekers!

Kent u de verleidelijk vrouwelijke damesparfums van Calvin Klein al die hun trotse draagster een bijna magische aantrekkingskracht geven? Calvin Klein Escape for Woman bijvoorbeeld: de spannende geur voor alle vrouwen die zich door hun emoties laten leiden en zo nu en dan aan de dagelijkse sleur willen ontsnappen. Of het intense Eau de Parfum Downtown: de fruitige-bloemige damesgeur voor de dagelijkse kleine genoegens. Of bent u eerder geïnteresseerd in opvallende Calvin Klein-parfums zoals Obsession Women, Endless Euphoria, Forbidden Euphoria, Eternity, Truth, Contradiction, Beauty of IN2U for Her? Het maakt niet uit wat uw persoonlijke favoriete geur is: wie van prikkelende afwisseling houdt, zou altijd opnieuw een nieuw damesparfum van Calvin Klein moeten uitproberen.

Hetzelfde geldt uiteraard ook voor de herenparfums van Calvin Klein. Van de wereldberoemde klassieker CK One tot moderne geursamenstellingen zoals Obsession Men, Eternity for Men, Euphoria Men, Encounter for Him, Truth Man of een andere herengeur: een opvallend mannelijk Calvin Klein-parfum benadrukt het individuele karakter en geeft elke man iets provocerend mannelijks.

En dan zijn er nog de unieke unisex-geuren van Calvin Klein, die zowel de zachte als ook de harde facetten van een veelzijdige persoonlijkheid benadrukken: Calvin Klein CK One, de pittige geur voor een nieuwe generatie zelfbewuste vrouwen en mannen. En Calvin Klein CK Be voor alle mannen en vrouwen die zo vrij zijn om 100 % zichzelf te zijn.

Bestel nu in de online shop van Calvin Klein de beste aanbiedingen!

Hoewel een Calvin Klein-parfum een absolute must-have is en men minstens één parfum van dit merk dient te bezitten: Galeria Inno biedt naast de exclusieve kostbaarheden uit de online parfumerie ook vele andere hoogtepunten van de huidige Calvin Klein-collectie.

Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een kostbaar geschenk voor een speciaal iemand of u uzelf met een echte "Calvin Klein" wilt verwennen : profiteer bij Galeria Inno van een ruime keuze tegen voordelige prijzen! Reserveer uw gewenste items gewoon met een paar muisklikken en koop uw luxe accessoires gemakkelijk online. Veel plezier bij het kiezen!