Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Beauty
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Geurrichting 0
Inhoud 0
Selectie 1
Beauty

Calvin Klein parfum - Exclusieve luchtjes met een persoonlijk tintje

Het Amerikaanse designermerk Calvin Klein is niet alleen door zijn unieke modecreaties internationaal beroemd geworden. Ook de verfijnde Calvin Klein-luchtjes zijn populair bij geraffineerde mannen en vrouwen van over de hele wereld. Van sensuele, vrouwelijke Calvin Klein damesparfums zoals Obsession Woman, Contradiction for Women, Beauty en Eternity tot karakteristieke, mannelijke herenparfums van Calvin Klein zoals CK Free, Eternity Men, Escape en Truth.

Welke Calvin Klein parfum past het beste bij uw persoonlijkheid?

Bloemig, sprankelend, kruidig, vrolijk oosters of provocerend sensueel: een verfijnd parfum van Calvin Klein onderstreept uw unieke persoonlijkheid en geeft u een onweerstaanbare aantrekkingskracht met dat bepaalde iets. Daardoor is het natuurlijk de moeite waard om voor verschillende gelegenheden en stemmingen ook verschillende Calvin Klein-geuren bij de hand te hebben.

Trouwens, naast uw favoriete parfum van Calvin Klein kunt u in de online winkel van Galeria Inno natuurlijk ook andere exclusieve accessoires van het populaire designermerk uit Amerika vinden – van bijdetijdse horloges tot hoogwaardige tassen tot aan verleidelijke Calvin Klein-ondergoed.