Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor Armbanden
Armbanden

Calvin Klein armbanden

Zet de puntjes op de i en maak uw look compleet met een Calvin Klein armband. Deze sieraden voor de pols zijn vooral bij vrouwen zeer in trek, maar ook mannen komen met een chic vormgegeven armband van roestvrij staal aan hun trekken. Dat bezorgt hem net dat beetje extra en laat een moderne, coole en zelfverzekerde indruk achter. De Calvin Klein armbanden zijn net als alle andere Calvin Klein accessoires van een bijzonder hoge kwaliteit en met veel gevoel voor stijl en creativiteit vormgegeven. De Calvin Klein logotekst keert vaak op subtiele wijze terug, bijvoorbeeld op een zilveren, open bangle of een goudkleurige, gesloten armband. De kleur, de vorm en het materiaal van de Calvin Klein armbanden vormen altijd één geheel en kunnen probleemloos bij diverse gelegenheden worden gedragen.

Calvin Klein armbanden voor haar

Verleidelijk, sportief of charmant, iedere dame heeft haar eigen voorkeur als het om armbanden gaat. Bovendien speelt de kledingkast een belangrijke rol bij het maken van een keuze binnen de collectie Calvin Klein armbanden. Wat past beter bij de zwarte jurk, een zilveren of een gouden armband? En is de armband niet te fragiel of juist iets te statig voor mijn arm? Bekijkt u in alle rust de mogelijkheden die Galeria Inno u biedt en klik naar believen op de Calvin Klein dameskleding als u een passend kledingstuk voor een armband zoekt.

Calvin Klein armbanden voor hem

De Calvin Klein armbanden voor heren onderscheiden zich van de meeste armbanden door de unieke manier waarop stijl en klasse worden weergegeven. Dat is de kracht van een topmerk zoals Calvin Klein. Hier vindt u armbanden van zilverkleurig edelstaal in combinatie met bijvoorbeeld camelkleurig leer of strak vormgegeven anchor armbanden in diverse moderne kleuren. Past de armband wel bij mijn riem? Die vraag is relevant, want accessoires moeten natuurlijk wel bij elkaar passen. Als u twijfelt, dan koopt u in de onlineshop van Galeria Inno gewoon een extra Calvin Klein riem die honderd procent zeker bij de armband past.