Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor Kettingen & Hangers
Kettingen & Hangers

Calvin Klein kettingen

De Calvin Klein kettingen zijn net als de andere juwelen en sieraden verleidelijke accessoires zonder veel decoratie of sierlijke elementen. Calvin Klein staat voor fraaie lijnen, het juiste formaat en het effect van de materiaalkeuze. Geen snuisterijen, maar fascinerende structuren en een spannende uitstraling, dat vindt u ook terug bij de Calvin Klein kettingen met hangers. De meeste kettingen zijn van edelstaal vervaardigd en laten zich sluiten met karabijnhaken. In de onlineshop van Galeria Inno vindt u een handige zoekfilter om moeiteloos de ketting te vinden die u het beste bevalt en die helemaal bij uw past.

Calvin Klein kettingen als lifestyle

Bent u op zoek naar kettingen voor een speciale gelegenheid? De Calvin Klein kettingen zijn allemaal geschikt voor speciale gelegenheden, maar kunnen net zo goed naar kantoor of bij een gezellig avondje uit worden gedragen. Ze representeren een lifestyle die niets met dikdoenerij te maken heeft, maar juist met minimalisme en esthetiek. Het uitdagen van nieuwe ideeën en ontdekkingen, dat staat bij dit gerenommeerde label op de voorgrond. Dit ziet u ook altijd weer terug in de creatieve vormgeving van de Calvin Klein kettingen en bij het gebruik van het hoogwaardige materiaal. Klasse verloochent zich niet. Kettingen passen ook vaak bij tassen. Waarom neemt u niet meteen een kijkje bij de unieke Calvin Klein tassen?

Calvin Klein kettingen voor hem en haar

Calvin Klein kettingen zijn er voor hem en voor haar. Bij de kettingen voor dames wordt vaak gebruik gemaakt van Swarovski-kristallen om het minimalistische design de juiste, chique touch te bezorgen. Natuurlijk komen zowel de liefhebbers van goud- en zilverkleurige kettingen volop aan hun trekken. U kunt ze prima afstemmen op uw kleding, maar de kettingen laten zich ook goed combineren met de unieke collectie Calvin Klein horloges. Op die manier bepaalt u zelf uw eigen Calvin Klein look. De Calvin Klein kettingen voor heren hebben stuk voor stuk een individueel, mannelijk karakter en passen bij de man die weet wat hij wil.