Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor Ringen
Ringen

Calvin Klein ring

De ring was vroeger vooral een sieraad met een symbolische betekenis, vandaag de dag zijn veel ringen onderdeel van een lifestyle. De Calvin Klein ringen behoren tot de sieraden die mannen en vrouwen graag dragen, omdat ze zich er direct mee verbonden voelen. Klasse, eenvoud en ideeënrijk, dat zijn slechts een paar begrippen die de Calvin Klein ringen typeren. Zijn de ringen dan niet chic? Absoluut, maar niet in de zin dat ze bedolven zijn met steentjes en parels. De stijl is eerder minimalistisch met een vleugje élégance. Hoe vind ik snel een ring die bij me past? Met de handige zoekfilter van Galeria Inno kunt u in ieder geval het gewicht van de ring al sorteren. Ook de keuze tussen een gepolijst en een gematteerd oppervlak maakt u hiermee al van tevoren.

Calvin Klein ring voor heren

De Calvin Klein ringen voor heren zijn robuust, mannelijk en toch gedistingeerd. Het is de perfecte finishing touch die Calvin Klein als geen ander fashion label beheerst. De finesse afwerking, de creatieve details en het gevoel voor vernieuwing komen hier samen. De meeste Calvin Klein ringen voor heren zijn gemaakt van edelstaal en zijn geschikt om te combineren met uw polshorloge of andere Calvin Klein accessoires. Past een ring bij een Calvin Klein Eau de toilette of After-Shave? Natuurlijk, het zijn immers de zintuigen die worden aangesproken en dat op een wijze die alleen Calvin Klein beheerst.

Calvin Klein ring voor dames

Wat dacht u van een ring met Swarovski kristallen op de buitenkant en de logotekst op de binnenkant? Het is een typische Calvin Klein ring voor dames, net als de ring met een puur glanzende gouden laag en daarop de naam van de beroemde modeontwerper. Calvin Klein beschikt over een grote variëteit aan ringen die allemaal uitblinken door hun eigen karakter. Zoekt u een ring voor een speciale gelegenheid? Dan is de kans bijzonder groot dat u slaagt met een Calvin Klein ring. De ringen zijn immers nooit echt pompeus en passen zowel bij een stijlvolle, casual outfit alsook bij wat meer gedistingeerde kleding. De naam Calvin Klein of afkorting CK op de ring bevestigt dat het idee van de ring inderdaad van het geniale modelabel afkomstig is.