Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor Dameshorloges
Dameshorloges

Calvin Klein dameshorloges

Calvin Klein dameshorloges zijn een verlengstuk van de fameuze Calvin Klein kledingcollectie voor dames. De polshorloges hebben stuk voor stuk een eigen karakter en een tijdloos design. Elegant en cool werkt bijvoorbeeld het dameshorloge met de donkerblauwe wijzerplaat en de zilverkleurige band van edelstaal waarin blauwe montana stenen zijn verwerkt. Een typisch vrouwelijk karakter heeft het polshorloge met de blauwe band van runderleer die door lijkt te lopen op de strak vormgegeven kast van edelstaal. Bekijk het complete assortiment Calvin Klein dameshorloges en laat u inspireren door de stijlvolle, aanlokkelijke modellen.

Calvin Klein dameshorloges passen altijd

Een bijzonder exclusief karakter hebben de rosé gouden dameshorloges van Calvin Klein zoals het model met een witte, leren band. Met de praktische zoekfilter in de onlineshop van Galeria Inno kunt u de dameshorloges al meteen selecteren op bijvoorbeeld een band van edelstaal, rubber, silicone of textiel. Net als bij veel andere Calvin Klein accessoires staat de logonaam ook op de horloges de ene keer subtiel met CK weergegeven, de andere keer is de naam voluit geschreven. Welk horloge u ook kiest, een verkeerde keuze kunt u niet maken. Bij deze prachtige horloges zou u nog bijna vergeten dat u met deze accessoires voor de pols ook altijd weet hoe laat het is.

Combineer uw Calvin Klein dameshorloges

Het kwarts dameshorloge met blauw mineraalglas en een rood, leren bandje is waterbestendig tot 3 bar en past perfect bij andere sieraden van Calvin Klein. Ook de kleding en schoenen van het beroemde Amerikaanse label voelen zich thuis bij een origineel Calvin Klein dameshorloge. Laat uw eigen creativiteit de vrije loop en combineer in de onlineshop van Galeria Inno naar hartenlust met de beschikbare Calvin Klein accessoires zoals bijvoorbeeld portefeuilles en de eigentijdse uurwerken. Met uw eigen keuze voor kleur, materiaal en design creëert u uw eigen lifestyle en dat is wat telt, ieder moment van de dag.