Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor Herenhorloges
Herenhorloges

Calvin Klein herenhorloges uit Zwitserland

Calvin Klein herenhorloges zijn niet zo beroemd als Calvin Klein Underwear, maar qua prestatie doen ze niet voor elkaar onder. De originele, altijd weer verrassende stijl van Calvin Klein ziet u ook terug in de collectie herenhorloges. Alle uurwerken zijn in samenwerking met Swatch in Zwitserland gefabriceerd. De samenwerking tussen het modelabel en de horlogereus levert horloges op die in hun uniciteit niet te overtreffen zijn. De modieuze accessoires van het Amerikaanse modelabel hebben de Zwitserse precisie. Door de vorm van de horlogekast, het materiaal van de band en het design van de wijzerplaat ontstaan polshorloges die het karakter van iedere man onderstrepen.

Calvin Klein herenhorloges voor een eigen lifestyle

Een bescheiden, maar toch niet geheel onopvallend optreden. Dat geldt voor alle Calvin Klein herenhorloges, hoewel ze toch allemaal over eigen look beschikken. Sportief, actief, elegant of energiek, de Calvin Klein herenhorloges vinden altijd hun weg in het privéleven of zakenleven van de man. Een zilverkleurige schakelband van edelstaal past bij de ene man beter dan bij de ander. Door het cleane design en de lange levensduur zijn de Calvin Klein herenhorloges bijzonder populair. Het is bijna vanzelfsprekend dat de horloges waterdicht zijn. De meeste tot 3 bar, sommige tot 5 bar. Over water gesproken, neemt u ook meteen een kijkje bij de nieuwste Calvin Klein badmode.

Unieke Calvin Klein herenhorloges

De Calvin Klein herenhorloges kunnen met een gerust hart als modieus accessoire worden beschouwd. Naast de tijdweergaven beschikken veel modellen beschikken ook over een chronograaf oftewel een stopwatch. Dat is een leuk extraatje. De meeste Calvin Klein herenhorloges hebben een analoge wijzerplaat die op subtiele wijze is voorzien van het logo. Het gewicht van de horloges vindt u in de zoekfilter van de Galeria Inno onlineshop, zodat u een te zwaar horloge al bij voorbaat in de zoekfunctie kunt uitschakelen. Zo heeft u in een mum van tijd een eersteklas horloge om uw pols.