Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor Horloges
Horloges

Calvin Klein horloges Swissmade

Kan een modelabel topkwaliteit horloges leveren? Die vraag ligt voor de hand. Het antwoord is echter eenduidig ja. In 1997 ging Calvin Klein een coöperatie aan met de beroemde Zwitserse horlogefabrikant Swatch en sindsdien brengt het Amerikaanse modelabel "Swissmade" horloges van een bijzonder hoge kwaliteit op de markt. Maar niet alleen het materiaal is eersteklas, ook het design is net als de kleding en accessoires van Calvin Klein een absolute lust voor het oog. Daarom kunt u de Calvin Klein horloges ook wel hoogwaardige juwelen met tijdsaanduiding noemen, want dat zijn het uiteindelijk.

Calvin Klein horloges, klassiek en modern

Tussen de Calvin Klein horloges bestaan verschillen. Het klassieke model polshorloge met leren band en de logo tekst op de grijze wijzerplaat zorgt voor een andere beleving dan het model met zwarte silicone band, zwarte wijzerplaat en de grote witte letters Calvin Klein erop geschreven. Door de handige zoekfilter in de onlineshop van Galeria Inno kunt u al een voorselectie maken door te zoeken naar bijvoorbeeld het gewicht. Ook het materiaal van de kast, de waterdichtheid in bar en het materiaal van het horlogeglas kunt u in de zoekfilter al selecteren.

Calvin Klein horloges voor hem en haar

Calvin Klein horloges passen om de pols van hem en van haar. De dameshorloges vallen niet alleen op door hun bescheidenheid, maar ook door het innovatieve design en de decente touch. Kwaliteit is direct te herkennen, ook al zou de naam Calvin Klein niet op de wijzerplaat hebben gestaan. Iedere vrouw vindt het Calvin Klein dameshorloge dat bij haar past. Of dat nu een zilverkleurig horloge van edelstaal is of een goudkleurig model met een feminien tintje, er is voor een ieder wat wils. Dat geldt ook de de Calvin Klein herenhorloges met zowel futuristische, moderne, klassieke en sportieve modellen.