Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie camano
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
camano

Camano - de supercomfortabele merksokken zonder rubberen druk

Gun uw voeten het ultieme feel-goed-comfort - met hoogwaardige sokken van Camano. Van modieuze unisex-sneakersokken, over sokken tot over de knie, tot fijne panty's: de beenmode van het Duitse succesmerk is wereldwijd bekend om een uitstekende kwaliteit tegen voordelige prijzen. Koop nu online bij Galeria Inno!

Sokken behoren nu niet direct tot de meest opwindende kledingstukken van de internationale mode-industrie. Maar pas als u foute sokken draagt, wordt het als snel duidelijk wat voor een grote invloed sokken hebben op de algehele welzijnsgevoel. Daarom dient u best te kiezen voor merksokken van een echt hoogwaardige kwaliteit. Bijvoorbeeld, exclusieve comfortsokken van Camano. Waarom? Heel simpel:

  • Camano-sokken zijn zo heerlijk flexibel dat ze elke beweging volgen en zo zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid.
  • Camano-sokken snijden niet in uw benen, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen en zorgen voor een vrije bloedsomloop tot aan de voet.
  • Toch hebben Camano-sokken een anti-slipwerking.
  • Camano-sokken, gemaakt van katoen en elasthaan, garanderen een lange levensduur dankzij hun duurzame kwaliteit.
  • De Camano-kousenmode is verkrijgbaar in vele mooie kleuren, zodat u uw nieuwe begeleiders in uw persoonlijke favoriete kleur kunt kiezen.

Waar worden de kousen van Camano geproduceerd?

Trouw aan de productfilosofie "Comfort in socks" bieden de sokken, kousen en panty's van het Duitse kwaliteitsmerk een hoge mate van huidvriendelijkheid, zachtheid en comfort aan.

Opdat die kwaliteit ook in de toekomst kan worden gegarandeerd, worden de producten van Camano zo dicht mogelijk bij onze klanten vervaardigd en daarom bevinden de meeste productielocaties zich in Europa. Natuurlijk wordt er bij de productie voor gezorgd dat de nodige milieunormen en sociale normen nageleefd worden. Bovendien worden de producten van Camano regelmatig gecontroleerd op schadelijke stoffen en door onafhankelijke instituten getest.

Wat zijn eigenlijk Camano-sokken zonder rubberen druk?

Het succesgeheim van Camano zit in de aangenaam zachte manchetten: in tegenstelling tot traditionele "beenverwarmers", waarvan de band wordt versterkt door een dikke elastische band, beschikken echte Camano-sokken enkel over een dunne, elastische draad. Zo fijn dat u de draad niet voelt als u de sokken draagt. Maar sterk genoeg voor een anti-slipwerking.

Nu denkt u waarschijnlijk dat zo een hoge kwaliteit natuurlijk ook een navenant hoge prijs heeft. Maar u zult verrast zijn als u ziet dat Camano-sokken en -panty's tegen voordelige prijzen verkrijgbaar zijn. En al helemaal als u uw nieuwe metgezellen online bij Galeria Inno bestelt. De online winkel biedt een ruime keuze tegen voordelige prijzen!