Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie CASIO
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Materiaal band 0
Typen horloges 0
Materiaal behuizing 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Selectie 1
CASIO

Casio – Innovatie en high-tech voor het dagelijkse leven

Van de iconische digitale horloge van Casio tot de high-tech rekenmachines: de elektronische apparaten van Casio staan altijd voor baanbrekende uitvindingen en betrouwbare kwaliteit. Ontdek een breed aanbod van het topmerk online bij Galeria Inno en laat u inspireren door de laatste nieuwe technologie!

Sinds de oprichting van het bedrijf linkt men de naam Casio wereldwijd vooral aan het volgende: de allernieuwste meest geavanceerde technologie. En dat niet alleen in één gebied, maar met een hele reeks van baanbrekende innovaties. De Japanse elektronicafabrikant is erin geslaagd om high-tech in het dagelijkse leven te introduceren en het gebruik van digitale geavanceerde technologie voor elke gebruiker thuis tot een vanzelfsprekendheid te maken. Het aanbod varieert van functionele polshorloges (zowel analoog als digitaal) en zakrekenmachines tot digitale camera's en zelfs muziekinstrumenten. De focus van het assortiment ligt vooral op digitale horloges en wetenschappelijke zakrekenmachines.

In de online winkel van Galeria Inno presenteren wij u een grote selectie uit het assortiment. Lees meer over de laatste nieuwe technologische innovaties en ons gevarieerde aanbod van het merk Casio.

Casio – met een pioniersgeest voor de nieuwste technologieën

Casio is een Japans bedrijf dat in 1957 in Tokio opgericht werd. Al vanaf het begin inspireerde de elektronicafabrikant met baanbrekende innovaties. In eerste instantie nog op het gebied van rekenmachines en tafelrekenmachines. In 1974 ontwikkelde Casio als een van de eerste bedrijven een digitaal polshorloge en het kreeg de naam Casiotron. Een sensationeel nieuw product dat toen al met zijn talrijke functies indruk maakte: stopwatch, tijdzones, alarm, kalender en nog veel meer; allemaal beschikbaar via een simpele druk op een knop. Dat was het begin van een nieuw tijdperk in de horlogesector. De digitale horloges werden goed ontvangen en ontwikkelden zich al snel tot ware cultvoorwerpen.

Een soortgelijk effect bereikte Casio ook op het gebied van de zakrekenmachines. Als één van de eerste fabrikanten van programmeerbare zakrekenmachines, zijn de Casio-apparaten alomtegenwoordig in scholen en universiteiten.

Het merk heeft zich ten doel gesteld om de levenskwaliteit van de mens te verbeteren met de meest moderne technologieën. En daar slaagt het bedrijf met elk model telkens opnieuw in.

Casio-polshorloges – hoge functionaliteit in een leuk design

Casio biedt een zeer groot assortiment van dames- en herenhorloges in diverse uitvoeringen. Het merk is vooral bekend geworden door zijn digitale horloges met talrijke functies. Van eenvoudige functies, zoals een geïntegreerde wekker of een stopwatch, tot sensationele functies, zoals een Bluetooth-interface of een hoogtemeter: alles is mogelijk.

Een van de meest modernste horloges in zijn soort is bijvoorbeeld de Casio Edifice. Het chronograafhorloge combineert innovatieve technologie met een sportief en elegant design. Sommige modellen kunnen zelfs via Bluetooth met de smartphone bediend worden. De ingebouwde functies omvatten, onder andere, wereldtijd, countdown timer, alarm en stopwatch.

Een altijd populair model is de Casio G-Shock. Het herenhorloge is extreem robuust en waterdicht. Daardoor is het een ideaal outdoor- en sporthorloge dat toch ook net zo goed in het dagelijkse leven gedragen kan worden. De serie Baby-G biedt populaire Casio-horloges voor dames. De behuizing kreeg vrolijke kleuren en is iets kleiner dan het herenhorloge.

Voor de outdoorliefhebbers is de Casio Pro Trek perfect. Dankzij een geïntegreerd kompas, ingebouwde hoogtemeter, thermometer, barometer en nog veel meer bent u zelfs in extreme situaties optimaal uitgerust. Het moderne Casio-horloge is een nuttige metgezel voor bergtochten, reizen en andere avonturen.

Talrijke functies en een elegant ontwerp voor verrassend weinig geld: dat biedt Casio met zijn uitgebreide Collection-Serie. Naast de klassieke duidelijk ontworpen chronograafhorloges en de heruitgegeven horlogeklassiekers in een retro-design, vindt u hier ook kinderhorloges voor kleine technologiefans.

Veel van de Casio-horlogemodellen zijn zowel als digitaal als analoog horloge of een combinatie van beide, beschikbaar. Bovendien omvat het assortiment verschillende radiogestuurde horloges die wereldwijd de exacte tijd aangeven. Op welk continent u zich ook bevindt, u kunt altijd de exacte tijd aflezen. De perfecte metgezel voor op reis.

Casio – de product-highlights online bij Galeria Inno

Of u nu op zoek bent naar een dameshorloge of een herenhorloge, een analoog of digitaal horloge, een modern design of een onverwoestbare buitenkant – in het assortiment van Casio-polshorloges vindt gewoonweg iedereen het juiste model. Alle horloges overtuigen door topkwaliteit, precisie en innovatieve technologie. Hetzelfde geldt voor de Casio-zakrekenmachines en andere elektronische producten van het Japanse bedrijf. Casio is de tijd altijd één stap vooruit en onderscheidt zich telkens opnieuw door indrukwekkende innovaties.

Neem ook ineens een kijkje naar de laatste nieuwe producten in de online winkel van Galeria Inno. Hier kunt u online uw favoriete producten tegen voordelige prijzen kopen. Klik gemakkelijk thuis door het assortiment, lees de productbeschrijvingen van elk apparaat en kies uw favorieten met slechts een paar klikken online uit.