Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Chopard
Filter
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Geurrichting 0
Selectie 1
Chopard

Chopard-parfums - luxe en lifestyle op hoog niveau

Vervul uw diepste verlangens - met de exclusieve parfums van het wereldberoemde luxe merk Chopard. Van de klassieker Wish in gefacetteerde flacon tot het damesparfum Casmir: bij Galeria Inno kunt u populaire bestsellers tegen betaalbare prijzen bestellen!

Wat in 1860 begon als een kleine horlogemaker, is nu een van de meest succesvolle luxe merken ter wereld: Chopard. De hoge eisen van de vroeger kleine horlogemaker zijn echter altijd hetzelfde gebleven: net zoals vroeger staat Chopard voor uitzonderlijke horloges die in meesterlijk vakmanschap met veel handwerk worden vervaardigd. Maar het luxe merk heeft niet alleen metpolshorloges en juwelen wereldwijd naam gemaakt: ook de edele parfums van Chopard zijn het resultaat van parfumeurskunst van eerste klasseen selecte ingrediënten. Zo zijn de exclusieve geurcomposities enorm populair bij veeleisende dames over de hele wereld.

Chopard Wish - het damesparfum dat uw meest vurige wensen doet uitkomen!

Een echte bestseller op het gebied van damesparfums is het damesparfum van Chopard, genaamd Wish. De feestelijk fonkelende flacon schittert zo in de eeuwigheid als een echte diamant en geeft u een idee van welke kostbaarheid u na opening van het flesje zult ontdekken. De topnoten met hun unieke mix van delicate acaciabloesem en Japanse Yuzu presenteert zich zo veelzijdig als fijn geslepen diamanten juwelen. Terwijl de hartnoten u betoveren met hun fruitige zoetheid van witte perziken, laten de sensuele basisnoten met de warmte van karamel, wierook en vanille een onvergetelijke indruk na. Een houtachtige warme geur met de inspirerende kruiden van het Oosten!

Chopard Cashmir - een edele geur in de gebruikelijke perfectie!

Net zo verleidelijk werkt het Eau de Parfum van Chopard Casmir, waarvan de flessluiting doet denken aan de gouden koepels van islamitische moskeeën: ook dit exclusieve parfum neemt u mee naar de sensuele wereld van het Oosten. Een vuurwerk van vrouwelijke charme met exotische bloemen, zoals jasmijn, ylang-ylang en rozen.

Overtuiguzelf van de hoogwaardige geurcreaties van Chopard en bestel één van de damesparfums bij Galeria Inno online.