Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor CITIZEN
CITIZEN

Kies een horloge – ga voor CITIZEN

Een horloge is een onmisbaar accessoire. Ook al hebben we tegenwoordig allemaal een smartphone waar we de tijd op kunnen zien. Niets gaat boven een lekker klokje om de pols.

CITIZEN is een van de bekendste horlogemerken en dat is niet voor niets.

CITIZEN - Better starts now

Sinds 1918 is dit horlogemerk al bezig met het ontwerp van kwalitatief goede horloges. Continue wordt aan technologieën gewerkt en dat allemaal tegen een prima prijs- kwaliteitsverhoudin.

Er bestaan tegenwoordig zo veel horlogemerken dat je er als fabrikant uit moet springen om op te vallen. Gelukkig is CITIZEN al zo lang bezig en hebben ze zo’n naamsbekendheid verworven dat het merk goed vaart. Daarnaast hebben ze ook een treffende slogan: better starts now. Vrij inspirerend als je dat tegen jezelf zegt als je op je horloge kijkt!

Dat ze zichzelf blijven ontwikkelen, blijkt wel uit het feit dat ze wereldleider zijn op het gebied van geavanceerde technologie. Nee, het zijn niet zomaar klokjes, die horloges van CITIZEN. Uiteraard heeft het merk horloges voor zowel mannen als vrouwen.

Mannen

Voor de heren heeft CITIZEN vooral standaard horloges bij Galeria Inno. De klassieke klok, niet te veel poespas. Precies zoals mannen hun horloge graag zien. Natuurlijk is er de keuze tussen metalen en lederen bandjes. Zoals bij meer merken zijn de leren bandjes uitwisselbaar voor andere kleuren.

Prettig is dat CITIZEN ook verschillende groottes van wijzerplaten biedt. De een houdt tenslotte meer van een fijn horloge, waar de ander liever een stoere klok draagt. Kan allemaal!

Vrouwen

Houd je wel van een opvallend klokje, schuif deze dan eens subtiel onder de neus van je vriend. Zoek je een mooi cadeau voor iemand die een wat klassieke stijl heeft, bekijk dit exemplaar eens.

Kijk vooral eens rond in de collectie die Galeria Inno biedt en geef jezelf wat moois. Of wellicht heb je nu eindelijk het juiste cadeau gevonden voor die ene persoon. Behalve dat CITIZEN mooie horloges heeft, wordt het ook mooi verpakt thuisbezorgd.

En iedereen wordt blij van mooie pakketjes, helemaal als er zo’n prachtig product in zit. Better starts now, weet je nog? Met horloges van CITIZEN bij Galeria Inno!