Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Make-up
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Selectie 1
Make-up

Clinique-make-up: een perfecte teint in natuurlijke tinten

Vertrouw bij het opmaken alleen op echte merkkwaliteit! Met de hoogwaardige Clinique make-up uit de online winkel van Galeria Inno, kunt u uw natuurlijke schoonheid benadrukken, zonder er opgeschilderd uit te zien. Bij ons kunt u de professionele make-up van Clinique voordelig kopen. Bestel nu, het is heel eenvoudig!

Clinique-make-up is de basis voor een gladde huid waarop anderen jaloers zullen zijn! Dek donkere schaduwen eenvoudig met de delicate concealer af en breng bij de volgende stap de compacte of vloeibare foundation aan. Een poeder matteert en fixeert de look.

In de online winkel van Galeria Inno heeft u een ongelooflijk aantal nuances op het gebied van make-up om uit te kiezen. Daardoor vindt u beslist de juiste tint, die zowel in de zomer als in de winter ideaal bij u past. De texturen zijn mooi licht en laten zich optimaal uitsmeren.

Clinique make-up: zo beschermt u uw huid

Het Clinique-poeder is een van de best verkochte producten van onze parfumerie, aangezien het verkrijgbaar is met een heel zachte tot heel dekkende consistentie. Deze variëteit maakt het aanbrengen van make-up nog leuker en meer op uw huidtype gericht. De verfijnde schoonheidsproducten zijn op allergieën getest en zijn 100% parfumvrij.

Als u graag accenten aanbrengt, raden we u een verzorgende Clinique-lipgloss aan voor de lippen, veegbestendige mascara, oogschaduw en eyeliner voor de ogen en zijdezachte rouge voor de wangen met een verfrissend effect. Overtuig uzelf nu en bestel online!

Bent u op zoek naar een echt doeltreffende manier van gezichtsreiniging en wilt u uw huid goed verzorgen? Voor een schoon gevoel na het verwijderen van make-up, hoeft u niet urenlang te staan schrobben. Met de Clinique-gezichtsreiniger, kunt u bacteriën en vuil, zoals huidschilfers en make-upresten, grondig verwijderen. Wie op zoek is naar een snelle en toch uitgebreide reiniging, kan bij Galeria Inno ineens ook een gezichtsreinigingsborstel bestellen bij de Clinique-gezichtsreiniger.