Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Reiniging & Verzorging (26)
Categorie Reiniging & Verzorging
Filter
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Toepassingstijd 0
Inhoud 0
Selectie 1
Reiniging & Verzorging

Clinique verzorging: Van top tot teen verzorgd met Galeria Inno

Nadat u uzelf heeft verzorgd met de producten van Clinique, voelt u uzelf als herboren. Maar baby's hebben minder verzorgingsproducten nodig. Meestal is warm water al voldoende. Dat verandert echter naarmate wij ouder worden. Zelfs tieners maken bij een gevoelige huid of bij onzuiverheden al gebruik van gezichtslotions en reinigingsgels. Het is belangrijk om te weten dat cosmetica, reinigingsmiddelen, scrubs en crèmes zijn afgestemd op bepaalde huidtypen, anders bereikt u in bepaalde omstandigheden juist het tegenovergestelde effect.

Vochtinbrengende crème & gezichtreiniger van Clinique: huidverzorging die zich al heeft bewezen

Onze huid wordt zowel in de winter als in de zomer zwaar belast: droge lucht en ijzige kou leiden net als UV-A- en UV-B-stralen tot irritatie, scheurtjes en rimpels. Maar met de juiste lichaamsverzorgingsproducten helpt u uw huid hierbij! Crèmes, een bodylotion of een reinigingsgel voorzien uw huid opnieuw van het nodige vocht. Daarom wordt de Clinique-lichaamsverzorging vooral aanbevolen tijdens en na het douchen.

Na het scrubben of douchen, dient u uw huid met zorg in te smeren. De vochtinbrengende crème van Clinique heeft op een droge huid een heel verkwikkend effect. De dagcrème zorgt voor een onmiddellijk ontspanning, de nachtcrème heeft de taak de huid volledig te regenereren. Een teveel aan verzorging kan ertoe leiden dat de huid zelf geen vocht meer produceert. Vertrouw daarom op de vochtinbrengende crèmes van Clinique die de huid strakker maken en niet droger of vettiger, maar gewoon glad achterlaten.

Bij ons kunt u de professionele verzorging van Clinique voordelig kopen. Bestel nu, het is heel eenvoudig!