Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor COLORADO DENIM
COLORADO DENIM
COLORADO DENIM

Colorado Denim: robuuste jeans om graag te dragen

Het ervaren jeansmerk Colorado Denim heeft als handelsmerk gekozen voor de Amerikaanse bizon. Lees hier welke waarden van de trendy jeans verbonden zijn met de machtige buffel. En ervaar de hoogwaardig omgezette casual stijl tegen voordelige prijzen in onze online winkel!

Colorado Denim is een ervaren jeansmerk dat haar Amerikaanse roots graag laat zien. De focus ligt op een professioneel vervaardigde jeans-collectie die met mannen, vrouwen, jongens en meisjes alle segmenten dekt. Het assortiment van Colorado Denim wordt aangevuld met een stijlvolle selectie van interessante vrijetijdskleding.

Natuurlijk, sterk en robuust, bij Colorado Denim komen de klassieke waarden van de voormalige werkkleding helemaal tot hun recht. De stevige stoffenkwaliteiten garanderen de casual broek zelfs bij een ruw gebruik een lange levensduur. Trendy en klassieke wassingen sluiten aan bij de traditionele looks. Inbegrepen bij deze houding is de Bison, die door Colorado Denim als handelsmerk werd verkozen.

Zelfverzekerd en sympathiek: Denim All Over

Vooral voor vrouwen klinkt het bij Colorado "Denim All Over". High-waist skinny jeans, strakke jeans, boyfriend-jeans, strakke shorts en chique capribroeken in vijf-pocket-snit maken van de jeansstof een favoriet voor elke gelegenheid. Bovendien wachten aantrekkelijke rokken en blouses als basics erop tot ze ontspannen en interessant gecombineerd worden. Sweaters en logo-shirts combineren de ruige werkkleding-look met trendy, heldere kleuren.

Bij de mannen heerst de klassieke roadmoviesfeer. Straights en Regulars willen door leer met een vintage look vergezeld worden. Indigo, grey melange, cloudy blue en muddy olive zijn de kleuren die zelfs in het midden van de stad een briesje zonneverbrande highways ademen. Ontspannen coolness en een zelfverzekerde, sympathiek chique stijl zijn de ingrediënten van de succesvolle kindermodecollectie van Colorado Denim.

Koop Colorado Denim gemakkelijk online bij Galeria Inno

Wat ontbreekt er nog voor een mogelijk favoriet jeansmerk? Een geweldige prijs! En ook op dit vlak doet Colorado Denim alles goed. De prijs/kwaliteit-verhouding is niet alleen bij jeans zeer aantrekkelijk. We willen allemaal wel eens een opvallend uniek exemplaar dat anders is dan het gewone. De juiste gelegenheid daarvoor moet nog gevonden worden.

Bestel Colorado Denim-jeanstrends voor mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Koop gemakkelijk in de online winkel van Galeria Inno!