Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie CONVERSE
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Schoenpunt 0
Selectie 1
CONVERSE

Converse: de thuisbasis van de Chuck Taylor All-Stars

Het Converse-merk moet nog maar aan heel weinig mensen voorgesteld worden. Bijna iedereen heeft ergens wel een paar van de legendarische canvas sneakers staan. Ontdek de jonge diversiteit en koop cult-schoenen, van High Tops Allstars tot CT Ox, in prachtige stijlen online bij Galeria Inno!

Converse uit Massachusetts bezit een indrukwekkende titel: het bedrijf is de fabrikant van veruit de meest succesvolle schoen aller tijden. Er bestaat geen twijfel over welke schoen we hier spreken: dat moet de Converse All Stars zijn.

Oorspronkelijk waren de High Tops All Stars pure basketbalschoenen. Daarom ontleende sportlegende Chuck Taylor de sportschoenen zijn handtekening: en zo gaf hij een andere legende relatieve onsterfelijkheid. Chucks, Cons of Connies – het maakt niet uit hoe u de canvas sneakers noemt, de kans dat u er een paar in de kast heeft staan, is groot. Meer dan een miljard keer - en dat is geen typefout - werden de legendarische sneakers tot nu toe al verkocht.

Maar niet alleen de Converse Chucks voelen zich met hun parmantig witte punt opperbest als stijlvolle modestatements. Het merk uit Massachusetts heeft met hun lichte canvas schoenen meer dan stijlvolle en succesvolle voetbekleding ontwikkeld. Converse-sneakers staan voor een vrije, spannende en casual levensstijl. Dat is bij elk model heel duidelijk.

Ze passen bij de meest verschillende smaken en levensstijlen

Avril Lavigne, Kristen Stewart, Johnny Knoxville en talloze andere sterren en stijliconen zijn er gek op. Met de grootste vanzelfsprekend maken de Converse-schoenen deel uit van de meest diverse stijlen en levenswijzen. Maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: ze zijn overtuigde stadskinderen en voelen zich tussen beton en asfalt, geschuurde houten vloeren en afgesleten dansvloeren heel goed.

Het succes van Converse-sneakers is niet alleen te danken aan hun minimalistische look - met hun witte zolen en de witte punt vooraan zijn ze gewoonweg uniek. De schoenen zouden immers niet zo populair zijn als ze niet zo comfortabel te dragen waren. De sportieve stijl, gecombineerd met het lichtgewicht van het canvas materiaal, maakt het verschil.

Tenslotte passen de Converse High Tops All-Stars en hun vele mooie broers en zussen bij vrijwel elke outfit: bij een casual jeanslook of bij enkelhoge chino's, bij een zwarte skinny-jeans of een lichte zomerjurk. U kunt niet op een meer comfortabele en stijlvolle manier tussen het park, het kantoor en het stadstrand onderweg zijn of 's avonds thuis rondlopen.

Ontdek de vele verschillende Converse-sneakers

Als u de used-look niet helemaal tot in het extreme wil uitvoeren, stelt u zich vroeg of laat de volgende vraag: hoe kan ik mijn Chucks en Converse-sneakers wassen? Op het canvas materiaal zullen op een bepaald moment sowieso duidelijk vlekken te zien zijn en dat maakt het poetsen van de schoenen er niet gemakkelijker op.

Vele zelf verklaarde Cons-liefhebbers steken hun lievelingen zonder een al te slecht geweten gewoon in de wasmachine. Bij lage temperaturen gaat dat meestal goed. Toch kan zo de duurzaamheid van uw favoriete stukken aangetast worden en blijft het gevaar bestaan dat de zolen gedeeltelijk loslaten. Beter is de klassieke handwas met een borstel en vloeibaar wasmiddel in warm water. Als u bij het drogen de schoenspanner gebruikt, dan behouden ze hun oorspronkelijke vorm veel beter.

Vind bij Galeria Inno een legendarische klassieker in de typische oude vorm en in vele onconventionele stijlen. Ontdek de vele verschillende canvas sneakers van Converse en bestel ze eenvoudig online!