Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie DAKINE
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Sporten 0
Type sluiting 0
Volume 0
Draagmogelijkheid 0
Selectie 1
DAKINE
Dakine

Dakine: Alledaagse rugzakken met Surf Spirit

Dakine ademt zuidelijke Surf Spirit en past bovendien perfect in het Europese alledaagse universitaire leven. Vind honderd procent praktische rugzakken met oog voor detail en elegante designs! Bestel Dakine online bij Galeria Inno tegen voordelige prijzen.

De dynamische rugzakken en tassen van Dakine tonen duidelijk hun sportieve afkomst. Het merk, opgericht in Hawaï, ademt de authentieke Surf Spirit. Ook de sportrugzakken van Dakine bezitten genoeg Surf Spirit.

Ze laten dat zien met een kleiner, overzichtelijk design waarin niets overbodig lijkt. Elk detail zit op zijn plaats en roept op tot beweging, zowel in het stadsverkeer, als tussen bergtoppen of op de zandstranden van de Stille Zuidzee.

Groot draagcomfort en zeer praktisch

Brede, comfortabele schouderbanden zorgen voor een veilig en aangenaam draaggevoel. Heupgordels zijn in de gewichtsklasse van de dagrugzakken onder de 30 liter slechts in uitzonderlijke gevallen zinvol. Daarom worden ze bij de compacte rugzakken van Dakine niet gebruikt. Dat zorgt ervoor dat de zakken niet teveel extra riemen hebben en geeft de zakken een mooi strak uiterlijk.

In plaats daarvan hebben de stijlvolle rugzakken een zeer zinvolle inrichting, die heel handig is zowel op school en op de universiteit, als bij spontane dagtochten en actieve korte vakanties. Spanbanden, flexibele zijzakken en een zeer zinvolle compartimentering weten elke ervaren rugzakdrager volledig te overtuigen.

Dat de Dakine-rugzakken speciaal aanbevolen worden als schoolrugzak en begeleider in de collegezaal, is goed nieuws voor tieners en studenten. Met een groot vak voor mappen en een laptopvak scoort iedereen goede punten op het toelatingsexamen. Een heel leuke bonus is het extra koelvak. Dat houdt zelfs in een warme collegezaal uw broodje met kaas vers.

Strakke designs: Dakine-rugzakken voordelig in de online winkel

Het is niet correct om naar het uiterlijk te kijken. Maar als het gaat om de rugzakken van Dakine, kan dat nauwelijks vermeden worden. Krachtige en toch aangenaam onopvallende ontwerpen zijn een waar plezier voor het oog, zonder daarbij arrogant te lijken.

Duidelijke lijnen op vlak van design, een zeer duurzame verwerking en een goed begrip van de vereisten van het dagelijkse leven, zorgen ervoor dat de rugzakken van Dakine de absolute favorieten zijn van veel gebruikers. Ontdek de populaire reeksen Prom, Factor en Campus. Vind de juiste rugzak van Dakine tegen voordelige prijzen in de online winkel van Galeria Inno!