Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
DANIEL HECHTER (21)
Categorie DANIEL HECHTER
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Bovenmateriaal 0
Schoenpunt 0
Selectie 1
DANIEL HECHTER

Daniel Hechter: elegant chique en creatieve spanning

Stijlvolle mode mag niet het voorrecht van een kleine elite blijven: dat is het principe van het label Daniel Hechter. Maak kennis met de stijl van de elegante Franse designer en let vooral op de creatieve details! Bestel online herenmode met verfijnde elegantie en creatieve spanning in de online winkel van Galeria Inno!

De Franse modeontwerper Daniel Hechter is niet alleen door de blijvende schoonheid van zijn collecties de modegeschiedenis ingegaan. Hij speelde ook een grote rol bij het geleidelijk aan doordringen van de overtuiging dat mooie kleren voor iedereen toegankelijk zouden moeten zijn. Zijn creaties, die worden gekenmerkt door een elegant minimalisme en verfijnde Parijse sierlijkheid, mogen niet enkel voor een kleine elite voorbehouden blijven. Zo was het label Daniel Hechter pionier in een ontwikkeling die beloofde stijlvolle mode betaalbaar te maken.

Vandaag de dag kan men gerust zeggen dat dat doel bereikt is. Want elegante herenkostuums en hoogwaardige zakelijke mode is weliswaar niet goedkoop te krijgen, maar wel betaalbaar - en dat voor iedereen die belang hecht aan een goede stijl.

Verfijnde zakelijke mode met een gevoel voor spannende details

Wat als eerste opvalt aan de klassieke herenkostuums van Daniel Hechter zijn de elegante, dunne revers. Samen met de licht getailleerde jasjes ontstaat de typische, subtiel elegante look die de modekenner onmiddellijk met Daniel Hechter associeert. Deze subtiele, niet alledaagse look wordt vervolledigd door kleine, nauwelijks zichtbare details die voor het oog niet waarneembaar zijn en toch hun speciale werking hebben. Zo krijgt een sportief jasje aan de manchetten vier knoppen die enigszins overlappen. Het laatste knoopsgat is zelfverzekerd en sportief met donkerrode garen afgewerkt. Een detail dat de creatieve elegantie van Daniel Hechter weergeeft.

Ontdek zakelijke mode en avondkledinggeschikt voor een uitzonderlijke smaak. Overjassen, jasjes en geplooide broeken worden aangevuld door zeer hoogwaardige hemden en dassen. De stijlvolle uitstraling van fijn garen verbindt Daniel Hechter met mannelijke spanning en prachtig charisma. U vindt zakelijke herenmode van Daniel Hechter bij Galeria Inno online!