Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Desigual
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Type sluiting 0
Draagmogelijkheid 0
Selectie 1
Desigual
Desigual

Desigual, we dress people, not bodies

Positieve energie en creativiteit. Dat zijn de woorden die passen bij het dynamische modelabel Desigual, opgericht door de destijds 20-jarige Thomas Meyer. Bij de kleding voor heren, dames en kinderen spelen ook emoties en temperament een belangrijke rol. Niets voor niets staat het hoofdkantoor van dit inmiddels wereldwijd bekende label in het zonnige Barcelona, de stad waar het bedrijf in 1984 werd opgericht. Naast kleding beschikt Desigual over een omvangrijk en kleurrijk assortiment sportieve kleding, schoenen, lifestyle- en beauty-artikelen. We dress people, not bodies. Niets voor niets is dat een uitspraak waarmee Thomas Meyer zijn label graag identificeert.

Veelzijdige en unieke mode van Desigual

Bent u op zoek naar een moderne schoudertas voor een vriendin, collega of voor uzelf? Bekijkt u dan de kleurige en fleurige dessins op de tassen van Desigual. Ook de originele shoppers en handtassen zien eruit om meteen mee naar huis te nemen. Net zo vrolijk en levenslustig is het assortiment met kinderkleding van Desigual: coole jeans met creatieve prints, vrolijke longsleeves die alle aandacht trekken en T-shirts die kinderen wel een heel leven lang zouden willen dragen. Dat geldt overigens voor alle kledingstukken van Desigual. Of het nu de levendige leggings of de sportieve sneakers zijn, alle artikelen hebben een frisse, opgewekte en ongeëvenaarde touch.

Crazy fashion voor jong en oud

Houdt u ervan om op een leuke manier een beetje gek te zijn? Dan bent u bij Desigual aan het juiste adres. Geen confectiemode of saaie, kleurloze shirts en overhemden. De designers van Desigual gaan altijd weer met veel gevoel voor stijl, expressie en verbeeldingskracht aan de slag. Dat levert een verbluffend resultaat op. Met woorden, grafische hoogstandjes en bijzondere kleurcontrasten ontstaat kleding die bij jong en oud in de smaak vallen en die met plezier wordt aangetrokken. Met de creatief vormgegeven accessoires, zoals bijvoorbeeld de tassen, wil iedereen wel graag gezien worden. Bij Desigual is de kleding een pure uitdrukking van een levenslustig levensgevoel, vrijheid en veelzijdigheid.