Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie DIESEL
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Materiaal band 0
Materiaal behuizing 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Selectie 1
DIESEL
Diesel

Diesel: de Cherokee als teken voor stijl

Diesel is de brandstof die de wereld draaiende houdt. Hij doet dat met onweerstaanbare, casual power die ook het naar hem vernoemde lifestyle-label tot in de laatste details doordrenkt. Laat de niet-conformistische charme van de Irokezen binnen! U kunt Diesel-horloges, -juwelen en -parfums bestellen bij Galeria Inno.

De meest beroemde indiaan na Winnetou is een Cherokee met een onnavolgbare haarstijl. De Diesel-Iroquois heeft zelfs niet eens een naam. Maar van de knopen van de legendarische popper-jeans tot het grote merk-t-shirt, is hij al meer dan dertig jaar te zien als stijlicoon.

Hij doet dat het liefste met een portie ironie. Provocatie hoort bij Diesel's kenmerkende stijl, wat zich manifesteert in commercials en beelden die in het geheugen blijven. Onvergetelijk zijn iconen zoals de Kissing Sailors uit de jaren negentig. Destijds was het label een drijvende kracht die spijkerstof het nieuwe millennium in heeft gekatapulteerd.

Tegenwoordig is het cultlabel veel meer dan alleen saddle jeans en leren jassen. Naast de beroemde blauwe jeans zijn er grootse dingen te ontdekken met een hoekig formaat. Of het nu om de Diesel-sieraden, Diesel Fragrances of de opmerkelijke horlogecollectie gaat.

Krachtige producten die liever meteen opvallen, dan subtiel aanwezig zijn

Diesel past een lifestyle die geen zin heeft om zich aan te passen. Hetzelfde geldt voor het omvangrijke merk, en dat is wat we altijd zo aan het merk gewaardeerd hebben. Het zet zijn eigen trends. Waarbij andere trends lekker worden genegeerd. Niemand zei het beter dan de oprichter Lorenzo Rosso: Diesel is en blijft "Verdomd modieus, verdomd cultachtig."

Maar het beste is het nog wel om helemaal niets te zeggen en gewoon eens een blik te werpen op de wijzerplaat. Ze vallen meteen op – de hoeken, randen en sterke lijnen. Met filigraan hebben deze Italianen blijkbaar niet zo veel. En dat is maar goed ook. Diesel horloges zijn niet subtiel - en opvallende producten zijn zeer geliefd.

Aan de namen van dikke chronografen zoals de Overflow, Mega Chief of Stronghold is al te horen hoe zwaar zij zijn. Wie grote formaten erg kan waarderen, zal Mr. Daddy zeker niet aan zich voorbij laten gaan. Brute vormen komen samen in een fascinerende structuur met zes verschillende totalisatoren. Dat alles zonder compromis in roestvrijstaal en zwart, generfd leder. Mr. Daddy is slechts een van de vele krachtige producten van Diesel horloges, die er altijd stoer uitzien.

Zet uzelf ook eens in de spotlights

Diesel mode is nooit iets geweest voor onzekere twijfelaars. Het aangrijpende en gedurfde, dat het label uitstraalt met de brutale hanenkam in het logo, is kenmerkend voor een succesvolle reeks uit de Diesel-parfumcollectie. Only the Brave zorgt met zijn drie varianten Original, Tattoo en Wild voor heerlijk overeindstaande nekharen. De parfumfles in de vorm van een vuist is ook een cult-artikel. Alsof ie zegt: met deze geur heeft u alles onder controle.

De Irokees siert niet alleen parfumflesjes en horloges. Hij zet zich ook graag zelf in scène door als hanger van een statement-ketting persoonlijk op te vallen en daarvan komt het nieuwe juweel. Diesel-juwelen en -horloges worden smaakvol en verfijnd verwerkt, en spreken daarbij precies de opvallende, onaangepaste taal die heeft bijgedragen aan het feit dat het merk nieuwe hoogtes heeft bereikt.

Bestel horloges, juwelen en parfums in onnavolgbare merkstijl: hier in de online Diesel-shop bij Galeria Inno!