0 artikelen 0,00 €
0 artikelen Verlanglijstje
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Materiaal 0
Type sluiting 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Materiaal behuizing 0
Horlogeglas 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge. Gelieve een prijs tussen 23 en 429 €‚- in te geven.

Selectie 1
DIESEL
Diesel

Diesel: de Cherokee als teken voor stijl

Diesel is de brandstof die de wereld draaiende houdt. Hij doet dat met onweerstaanbare, casual power die ook het naar hem vernoemde lifestyle-label tot in de laatste details doordrenkt. Laat de niet-conformistische charme van de Irokezen binnen! U kunt Diesel-horloges, -juwelen en -parfums bestellen bij Galeria Inno.

De Irokees siert niet alleen parfumflesjes en horloges. Hij zet zich ook graag zelf in scène door als hanger van een statement-ketting persoonlijk op te vallen en daarvan komt het nieuwe juweel. Diesel-juwelen en -horloges worden smaakvol en verfijnd verwerkt, en spreken daarbij precies de opvallende, onaangepaste taal die heeft bijgedragen aan het feit dat het merk nieuwe hoogtes heeft bereikt.

Met de herenhorloges van Diesel maakt u het grote formaat tot een essentieel onderdeel van uw look. Zo zet Diesel bij zijn herenhorloges succesvol in op krachtige vormen en brute formaten. De armbanden van Diesel-horloges zijn voornamelijk gemaakt van leer. Het kostbare natuurlijke materiaal is absoluut passend in de massaliteit van de grote kasten. Bij sommige herenhorloges is het leer zo dik dat de sterke gesp moeilijk te openen is. Aan de buitenkant verwijzen de Diesel-chronografen graag naar de mechanische stijl van elegante opwindbare horloges en voegen aan de mix nog een vleugje fashion toe. Aan de binnenkant onderscheiden de hoogwaardige quartz-horloges zich door hun zeer robuuste werking die weinig onderhoud vereist. Met Diesel-horloges zet u opvallende accenten neer. Laat ook u verleiden en kies voor modieuze modellen die u langdurige vreugde beloven.

Bestel horloges, juwelen en parfums in onnavolgbare merkstijl: hier in de online Diesel-shop bij Galeria Inno!