Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Beauty
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Inhoud 0
Selectie 1
Beauty

Diesel-parfum - de ultieme brandstof om alle doelen te realiseren

Al sinds 1978, toen de visionaire Italiaan Renzo Rosso zijn revolutionaire merk Diesel oprichtte, staat de naam voor luxe, mode en pure provocatie. Vooral een uniek Diesel-parfum zorgt voor een al even opvallend als onweerstaanbaar charisma met zelfverzekerde noten en is gewoon een absolute must-have. Een extravagant Diesel-parfum mag in geen elke badkamer van ambitieuze individualisten ontbreken. En aangezien spontane mensen van afwisseling houden, kunt u best direct meerdere Diesel-parfums bestellen, zodat u op basis van uw humeur het parfum kunt kiezen dat het beste past bij uw huidige stemming.

Verleidelijke damesparfums - van de gedetermineerde Fuel for Life Femme, via Femme Unlimited, tot Loverdose en Loverdose Tattoo.

Onmiskenbare Diesel-herenparfums - van de legendarische Fuel for Life Homme, via het Diesel-parfum Bad, tot het opvallend mannelijke, karaktervolle Diesel-parfum voor heren in de originele vuist-flacon met de provocerende naam "Only the Brave".

Bestel extravagante parfums voor dames en heren in onnavolgbare merkstijl: hier in de online Diesel-shop bij Galeria Inno!