Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Horloges
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Typen horloges 0
Materiaal behuizing 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Selectie 1
Heren

Diesel-herenhorloges: sportief, omvangrijk en het liefst in het zwart

Met een collectie die gericht is op het boeiende thema zwart, weten de nieuwste herenhorloges van Diesel mensen te fascineren. Sportief, omvangrijk en individueel zal uw ervaring met de kostbare uurwerken onder het label van de Iroquois zijn: bestel ze online bij Galeria Inno!

De horlogecollectie van Diesel speelt graag met het onconventionele. Tijdens hun eeuwige zoektocht naar krachtige designs en expressieve vormen heeft Diesel met de herenhorloges weer veel goed gedaan. Een aantal gedetailleerde elementen geven de uurwerken met de Iroquois erop een individuele en herkenbare look.

Daarbij horen de drie grote cijfers die bij het merendeel van de polshorloges de rechterhelft van de wijzerplaat domineren. Bij de chronografen van de Chief-serie zorgen uitgesproken, tangvormige elementen aan de kroon voor een opvallende verschijning. Hierdoor ontstaat het beeld van modieuze producten, die op verschillende individuele manieren gegroepeerd zijn rond het centrale thema.

Dit thema is bij de huidige collectie diep zwart. De spannende non-kleur speelt een belangrijke rol bij de meeste herenhorloges van Diesel. Het zorgt voor een intense uitstraling en harde contrasten. Maar het zorgt ook voor een prettige rust en sereniteit. Dit komt in het bijzonder tot uiting bij de technische optiek van de sportieve chronograaf met drie totalisatoren, waardoor het een zeer statige uitstraling heeft.

Diesel herenhorloges voor in het bedrijfsleven en in de vrije tijd

Het geslaagde designconcept van de Chief-serie is net zo mooi om te ervaren, als dat van de smaakvolle modellen uit de Daddies-serie. Hierbij lopen de rosevergulde elementen van de behuizing spannend over de gehele wijzerplaat en nemen zij opvallende vormen aan op de zwarte achtergrond.

De indringende optiek versterkt de leesbaarheid en reduceert het edelmetaal tot een detail van een geslaagde ensemble. Het smaakvolle ontwerp van de Daddies-serie speelt met zichtbaar plezier met zijn hoogwaardige materialen. Hier vindt u een ongebruikelijk horlogedesign voor mannen, die het niet erg vinden als hun smaak ook zichtbaar is voor anderen.

Hetzelfde geldt voor de sportieve versies met geavanceerde chronografen, zoals de Master Chiefs en hun grote broer, de Mega Chief-chronograaf, op indrukwekkende wijze demonstreren. De krachtige uitstraling van de complexe composities van de behuizing en wijzerplaat staat tegenover de opmerkelijke functionaliteit van de hoogwaardige kwartswerken.

Draag Diesel-herenhorloges als onmiskenbare blikvanger bij geraffineerde sportieve vrijetijdskleding! En voeg opvallende accenten toe aan een energiek bedrijfspak voor de dresscode tijdens de week! Bestel statige herenhorloges, stijlvolle polshorloges en sportieve chronografen van Diesel online bij Galeria Inno!