Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Horloges
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Typen horloges 0
Materiaal behuizing 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Selectie 1
Horloges

Horloges van Diesel: In het teken van de Iroquois

Met de herenhorloges van Diesel maakt u het grote formaat tot een essentieel onderdeel van uw look. Lees hier hoe het cultmerk erin geslaagd is om gigantische vormen met een ironisch tintje draagbaar te maken. Bestel kwalitatief hoge kwartshorloges van Diesel online bij Galeria Inno!

Met iconen zoals de saddle jeans heeft Diesel zijn stijl gedefinieerd. En met spannende lifestyle-collecties heeft het merk zichzelf in de afgelopen jaren altijd weer op een grootse manier opnieuw uitgevonden. Diesel-horloges hebben diezelfde edgy, massieve elegantie, die de liefhebbers van het Italiaanse cultmerk verwachten.

Horloges van Diesel – die vallen niet alleen in de smaak bij papa

Zo zet Diesel bij zijn herenhorloges succesvol in op krachtige vormen en brute formaten. De armbanden van Diesel-horloges zijn voornamelijk gemaakt van leer. Het kostbare natuurlijke materiaal is absoluut passend in de massaliteit van de grote kasten. Bij sommige herenhorloges is het leer zo dik dat de sterke gesp moeilijk te openen is. Aan de buitenkant verwijzen de Diesel-chronografen graag naar de mechanische stijl van elegante opwindbare horloges en voegen aan de mix nog een vleugje fashion toe.

Aan de binnenkant onderscheiden de hoogwaardige quartz-horloges zich door hun zeer robuuste werking die weinig onderhoud vereist. Met Diesel-horloges zet u opvallende accenten neer. Laat ook u verleiden en kies voor modieuze modellen die u langdurige vreugde beloven.

Met Diesel-horloges zet u opvallende accenten neer. Laat ook u verleiden en kies voor modieuze modellen die u langdurige vreugde beloven.

Lompe elegantie met Diesel in de tank

Waar de modieuze vormen bijna té opzichtig zijn en alleen door een portie humor worden uitgebalanceerd, zorgt het optische design voor ander accenten. De oppervlakken van de waardevolle Diesel-horloges bevatten veel staal. Massieve uurwerkkasten, polsbanden en stilistische elementen, die opvallen door hun grote omvang, stralen kracht en rust uit.

Ervaar de indrukwekkende elegantie van de Diesel-horloges en maak het grote formaat een deel van uw individuele looks! De herenhorloges van Diesel vindt u online bij Galeria Inno.