Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie DKNY
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Materiaal behuizing 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Type sluiting 0
Oppervlakte 0
Selectie 1
DKNY
2509896

DKNY - het Amerikaanse modelabel voor modebewuste personen

Het Amerikaanse merk DKNY staat voor American Spirit op het hoogste niveau. Geen wonder, want het internationaal succesvolle beauty-, fashion- en lifestyle-label komt uit de modehoofdstad New York. Het merk laat zich elke dag opnieuw inspireren door de bruisende metropool die, zoals u weet, nooit slaapt.

De vier letters DKNY zijn een afkorting van Donna Karan New York - de wereldberoemde mode-ontwerpster en haar unieke succesmerk dat al sinds haar oprichting in 1985 grote furore maakt. Het geheim van het succes van deze visionaire onderneemster is heel eenvoudig: Donna Karan maakt enkel mode die ze ook zelf zou willen dragen.

DKNY-horloges en -accessoires maken elke outfit perfect

Wie van top tot teen modieus wilt zijn, kan haar persoonlijke outfit vervolledigen met blikvangers uit de horlogecollectie. Opdat moderne vrouwen hun eigen stijl kunnen creëren en hun individuele persoonlijkheid kunnen benadrukken, biedt DKNY naast modieuze dameskleding en originele dameshorloges ook elegante parfums aan voor vrouwen met ambitie. Opvallende damesparfums die net zo uniek, fantasierijk en fascinerend zijn als de dames die ze dragen.