Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Kenmerken 0
Materiaal 0
Gewicht 0
Selectie 1
EMINENT
Eminent

EMINENT: internationaal toonaangevend

EMIMENT geldt als een toonaangevend label op het gebied van koffers, rugzakken, tassen en kledingzakken. Het bedrijf uit Taiwan staat bekend om zijn kwaliteit. Dat betekent dat de koffers niet alleen licht van gewicht zijn, maar ook zeer robuust. Dat komt door het gebruik van o.a. polycarbonaat, ABS, of polypropyleen. Als u vaak reist, dan weet u dat een goede koffer of reistas onontbeerlijk is. Op de bagageband duiken altijd weer koffers of reistassen op die zijn gescheurd of andere mankementen hebben. Wilt u er zeker van zijn dat uw koffer de reis overleeft? Met EMINENT kunt u met een gerust hart uw souvenirs of andere spullen inpakken.

EMINENT, van outdoor tot business

Tijdens een avontuurlijke outdoor vakantie mag een stevige rugzak niet ontbreken. EMINENT heeft voor u verschillende modellen met diverse designs in petto. Ook een modern en strak vormgegeven businessrugzak behoort tot het uitgebreide EMINENT assortiment. De reiskoffers met TSA-cijferslot zorgen ervoor dat niemand anders dan u de koffer kan openen. De meeste reiskoffers zijn uitgerust met 4 wielen, zodat u met alle gemak uw bagage door de hal van de luchthaven kunt rollen. Naast businesskoffers zijn ook liefhebbers van fraaie beautycases hier aan het juiste adres. Daarnaast ontbreken bij EMINENT evenmin reistassen en speciale laptoptassen met greep en schouderband.

EMINENT, voor ieder wat wils

Plant u een grote reis naar de andere kant van de wereld of wilt u een paar dagen op vakantie in eigen land? EMINENT is al jarenlang de specialist van moderne en robuuste koffers en tassen. Wie graag veel kleding meeneemt, kiest voor de reiskoffers met een volume van maar liefst 102 of 124 liter. Het gewicht van de koffer zelf bedraagt dan slechts 5 kilo. Dat is met het oog op de toegestane hoeveelheid bagage een groot voordeel. Veel koffers zijn echter nog lichter. Blauw, zwart, grijs of rood, het aantal kleuren en designs is zeer uitgebreid. U vindt vast en zeker de koffer of tas die bij u past. Goed reis gewenst.