Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Reistassen
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Kenmerken 0
Materiaal 0
Gewicht 0
Volume 0
Selectie 1
Reistassen

EMINENT, zakelijk en privé

De koffers & trolleys van EMINENT zijn vervaardigd van diverse materialen. Vaak wordt het harde polycarbonaat, ABS, polypropyleen of metaal gebruikt, maar ook koffers en trolleys van het zachtere polyester of polyamide komen in het brede assortiment van EMINENT voor. Koffers zonder wieltjes vindt u vooral in de categorie businesskoffers. Deze modellen zijn zeer handzaam, licht en uitgerust met een handige indeling. Naast een pennenhouder en een vakje voor visitekaartjes is de businesskoffer vaak gevoerd, beschikt over meerdere binnenvakken en biedt hij ruimte voor een laptop.

Een harde of zachte EMINENT koffer?

Die vraag stelt men zich vaak bij de aanschaf van EMINENT koffers & trolleys. Voor reizen per vliegtuig is een harde koffer zeer aan te bevelen. Het personeel dat de koffers inlaadt, gaat in de regel niet al te zachtaardig met bagage om. Alles moet snel worden ingeladen en dus komt er het nodige gooi- en smijtwerk aan te pas. Ook voor het vervoeren van breekbare voorwerpen is een harde koffer aan te bevelen. Met bubbeltjesplastic ingepakte flessen wijn of glazen kunnen tussen de kleding in een harde koffer veiliger worden vervoerd dan in een trolley of koffer van polyester. Zachte trolleys zijn weer handig bij het reizen in de bus, trein of met de auto. Vaak bevindt zich aan de buitenkant een vak om een krant of tijdschrift in op te bergen. Het nadeel is dat bij regen het materiaal week kan worden.

Op reis met EMINENT

Bent u van plan per vliegtuig een lange reis naar een ver land te maken? Dan is een harde reiskoffer van EMINENT een verplichte begeleider. Waardevolle souvenirs kunnen op de terugreis veilig worden opgeborgen. Als handbagage is ook een kleine koffer van zacht materiaal een geschikte optie. Check voor de reis altijd de maximale afmetingen voor de handbagage bij uw luchtvaartmaatschappij, zodat u er zeker van bent dat u de EMINENT koffer ook daadwerkelijk als handbagage mag gebruiken. Deze afmetingen verschillen per airline.