Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Heren
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Typen horloges 0
Materiaal behuizing 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Type sluiting 0
Selectie 1
Heren

Armani-herenhorloges: de aantrekkingskracht van elegante terughoudendheid

Nadat de Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani in 1975 in de modestad Milaan zijn gelijknamige merk opgericht had, maakt hij al snel naam met elegante haute couture van de beste materialen. Van stijlvolle prêt-à-porter-collecties, tot kostbare kleinigheden, zoals horloges, sieraden en parfum: de exclusieve luxe goederen van het Italiaanse designmerk behoren tot de meest succesvolle, meest bekende en meest begeerde must-haves van de "rich and famous" in de hele wereld.

Giorgio Armani heeft ons idee van high-class mode vormgegeven zoals weinig andere ontwerpers. Het merk Emporio Armani is synoniem met schoonheid, elegantie en een aantrekkelijk zelfvertrouwen.

De herenhorloges van Armani hebben een coole en zeer elegante uitstraling die de mode van Giorgio Armani tot het schoonheidsideaal maakt. Ontdek de aantrekkingskracht van een terughoudende houding en maak met de kostbare uurwerken uw klassevolle zakelijke outfits en avondkleding compleet! U kunt producten van Emporio Armani bij Galeria Inno bestellen!

Met hun chique eenvoudige en absoluut no-nonsense uitstraling lossen de herenhorloges van Armani die hoge verwachtingen in. De fijne lijnen en sterke contrasten creëren juist die enigszins coole afstand waarvoor de uitzonderlijke Italiaanse ontwerper internationaal gevierd wordt. Het deskundige gebruik van kostbare materialen ondersteunt het broze chique karakter en maakt de Emporio Armani-horloges tot uitstekende visitekaartjes voor uw pols.

Harmonieus ontwerp met leer, glas en roestvrij staal

De harmonieuze vormgeving van de stijlvolle horlogecollectie richt zich op de hoogwaardige drie triade van echt leer, puur roestvrij staal en glas. In de meeste modellen spelen de elegante uurwerken met een contrast tussen mat zilver en diep zwart. Als er echt goud of een natuurlijke bruine kleur wordt toegevoegd, gebeurt dat zeer discreet en zonder de helderheid en de elegantie van het geheel te compromitteren. De wijzerplaten zijn zeer ordelijk en zorgen vooral door de grote Romeinse letters voor een aantrekkelijke spanning.

Met zijn pure materialen en de consistent hoogwaardige vervaardiging kan een herenhorloge van Emporio Armani enkel nog worden geperfectioneerd door een gelijkwaardige innerlijke werking. Klasse en elegantie horen dan ook bij deze onzichtbare, zeer nauwkeurige en extreem duurzame kwartsuurwerken van de beste productie.

Als u op het vlak van uw stijl geen compromissen wilt sluiten

Gebruik deze uitzonderlijke herenhorloges als accessoire, om een klassevolle outfit met de juiste touch te perfectioneren. De sportieve chronografen hebben een aura van intense elegantie. De herenhorloges van Emporio Armani geven met hun elegante, mannelijke uitstraling uw business-dresscode een persoonlijk tintje.

Ook kunnen deze stijlvolle uurwerken op een subtiele en effectieve manier hoogwaardige avondkleding begeleiden. Draag de klassieke sieraden op speciale gelegenheden en in het algemeen op elk moment dat u op het vlak van uw stijl geen compromissen wilt sluiten! U kunt Emporio Armani-herenhorloges en bijpassende Armani-parfums online bestellen bij Galeria Inno.