Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Emsa
 • Merken
 • Emsa
  • Feest-accessoires
  • Huishoudelijke artikelen
  • Persen
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Materiaal 0
Gewicht 0
Materiaaltype 0
Selectie 1
Emsa

Emsa: Innovatieve ideeën "Made in Germany"

Laat u inspireren hoe u nog meer kunt genieten van uw dagelijkse leven: het Duitse merk Emsa biedt u vele mooie en praktische producten. Van drinkflessen tot glazen voorraadsdozen: bij Galeria Inno kunt u bewezen merkkwaliteit aan een goede prijs/kwaliteit-verhouding bestellen!

Maak uw leven zo mooi mogelijk: plaats een paar bruikbare keukenhulpen om in de kortst mogelijke tijd voor orde te zorgen. Trakteer uzelf regelmatig op een aantal ontspannende pauzes in het dagelijkse leven. Inspirerende thee- of koffiepauzes worden nog aangenamer met de moderne producten van Emsa: De Duitse keukengereifabrikant staat sinds 1949 voor innovatieve ideeën in een smaakvolle stijl. Aangezien de onderneming in eerste instantie bekend werd met de inmiddels legendarische druppelvangers in vlindervorm, wordt het assortiment voortdurend uitgebreid.

Vandaag de dag biedt het Emsa-assortiment een verscheidenheid aan onmisbare producten die het leven mooier maken: van keukenaccessoires zoals isoleerkannen, thermosbekers en voorraaddozen voor de smakelijke opslag van heerlijk eten, tot de decoratieve bloempotten voor in de tuin.

Kom meer te weten over de meest populaire Emsa-bestsellers!

In de loop van zijn succesvolle geschiedenis, heeft het bedrijf uit Emsdetten al verschillende innovaties op de markt gebracht. Bijvoorbeeld:

 • Emsa-vershouddozen Clip & Close: door haar innovatieve Clip en Close-technologie zijn de handige vershouddozen zeer eenvoudig in hun hantering. De geïntegreerde pakking in het deksel zorgt ervoor dat vers voedsel nog langer vers blijft. Die pakking wint zowel het vertrouwen van de consument als dat van de vakpers en werd zelfs al wetenschappelijk bevestigd. Daarnaast inspireren de fraai gevormde vershouddozen met een smaakvolle look in trendy kleuren en werden ze al bekroond met de beroemde Red Dot Award voor Design.
 • Emsa-thermoskan Quick Press of Quick Tip: door het slimme sluitsysteem kan deze thermoskan met één hand worden bediend. Gemakkelijker gaat echt niet!
 • Emsa-vershouddozen Optima: hierbij gaat het om innovatieve droge voorraaddozen met de unieke sluiting met klikbevestiging. Zo worden droge voedingsmiddelen zoals granen, rijst, pasta & co het best beschermd tegen vocht en ongedierte. Werkelijk perfect!
 • Emsa Travel Mug thermosbeker: voor een milieuvriendelijk "genot onderweg" zorgen de herbruikbare Emsa-thermosbekers. Ze zijn 100% lekvrij, houden koffie of thee extra lang warm en kunnen dankzij de praktische 360°-drinkopening langs elke kant gebruikt worden. Een leuk geschenkidee voor elke koffie- of theeliefhebber!

Bestel de bewezen Emsa-kwaliteit met een paar muisklikken! Elegante Aroma Control thermoskannen uit roestvrij staal, decoratieve karaffen uit glas of praktische plastic vershouddozen: Galeria Inno biedt u Emsa-producten, van de Emsa-kruidenpan tot kinderservies, tegen gezinsvriendelijke prijzen.